stil
Utrip mesta · moda · ženska moda

Iščete modni navdih? Če verjamete ali ne, našli ga boste pri 54-letni Francozinji Sophie Fontanel, pisateljici, urednici in kolumnistki, ki ima Instagram račun z največ stila. Pozabite na mlade modelke; ne samo po življenjski nasvet, tudi po modni nasvet se je danes očitno modro zateči k starejšim!

Samo bežen pogled na njen Instagram profil razkriva, da ima Sophie Fontanel izjemen občutek za stil. V nedavnem intervjuju je dejala, da 80 odstotkov njene garderobe sestavljajo vintage kosi in da z njimi med drugim poudarja svojo nežnost in duhovitost, ne pa tudi spolne privlačnosti.

PREBERITE ŠE: Philippe Dumas: model pri šestdesetih – brada mu je spremenila življenje

V intervjuju je prav tako podelila nekaj modnih nasvetov glede oblačenja. Presenetljivo dober stil nima nič opraviti z novimi oblačili. ”Če želite imeti dovršen stil, morate gledati stare filme, hoditi v muzeje, brskati po spletu, brati dobre knjige in poezijo. Kajti šele ko boste dali duši tisto, kar potrebuje, boste vedeli, kako se dobro obleči.” K temu lahko dodamo samo: ”Amen!”

Sophie FontanelOdpri galerijo
Ženske modne frizure 2016 Te ženske frizure vladajo letu 2016 foto-1 7 modnih kosov, ki nas v trenutku naredijo bolj privlačne PicMonkey Collagemodiana Na poletne razprodaje po trenutno modne in tudi večne kose PicMonkey Collage Najbolj modna ženska sončna očala 2016 ·