cover-kateri-del-telesa
V zraku · odnosi

Veste, kateri del telesa na moških ženske najbolj privlači? V nedavni raziskavi so naključne moške vprašali, kaj menijo, kateri del njihovega telesa najbolj vzburja ženske.

Največ moških je menilo, da so to mišična ramena, skoraj petina je stavila na bicepse, 15 odstotkov pa se je odločilo za moški spolni ud. Ko so raziskovalci enako vprašanje zastavili še ženskam, so dobili povsem drugačne odgovore. Moški, če želite pritegniti pozornost ženske, se morate osredotočiti na …

Kateri del telesa na moških ženske najbolj privlači? V Ameriki so nedavno to vprašanje zastavili 1000 naključnim mimoidočim in prišli do naslednjih odgovorov. Ko so na vprašanje odgovarjali moški, stari med 18 in 55 let, so se odgovori razporedili takole. 22 odstotkov vprašanih je menilo, da ženske na moških najbolj privlačijo mišičasta ramena. 18 odstotkov je bilo prepričanih, da so to bicepsi, 15 jih je izpostavilo penis, nekoliko manj, 13 odstotkov, telesno višino, devet pa vitek trebuh. Sedem odstotkov moških je na vrh postavilo skladno postavo, štirje odstotki pa so stavili na vitko zadnjico, lepe oči in lase. Dolge noge so dobile tri odstotke.

Ko so enako vprašanje zastavili še ženskam, se je izkazalo, da te v resnici ”padajo” na povsem druge dele moške anatomije. Kateri del telesa na moških torej najbolj privlači ženske?

PREBERITE ŠE: Kaj bi se zgodilo z našim telesom, če ne bi nikoli vstali s postelje?

Odgovor se glasi: čvrsta zadnjica! Zanjo se je namreč odločilo kar 40 odstotkov predstavnic nežnejšega spola. Daleč zadaj je potem skladna postava, ki je dobila 15 odstotkov glasov. Da je vitek trebuh najbolj seksapilen, je menilo 13 odstotkov žensk, 11 odstotkov pa je dejalo, da jih najbolj pritegnejo oči. Šest odstotkov jih je izpostavilo dolge noge, pet lase in telesno višino, tri vrat in zgolj dva odstotka penis. Mišičasta ramena, ki so jih moški postavili na prvo mesto, pri ženska ne igrajo vidne vloge, saj jih je kot najbolj seksapilen del moškega telesa izbral le odstotek vprašanih.


Skrita mavrica v laseh. Ženske pričeske 2016: skrita mavrica BierYoga - joga s pivom BierYoga – joga s pivom Najboljši parfumi 2016 Top 8: Najboljši parfumi za posebne priložnosti 2016 Če bi življenje preživeli v postelji. Kaj bi se zgodilo z našim telesom, če ne bi nikoli vstali s postelje? · · · ·