ladybird3
Kulturni izbor · film

Prav tako je ta spletna stran zaradi svoje priljubljenosti posledično odgovorna tudi za uspešnost novih filmov. In skoraj vedno velja, da so tisti filmi, ki so ocenjeni z 90 odstotki in več, resnično dobri. In ta novi film si je na Tomatometru prislužil celih 100 odstotkov, kar je največ v zgodovini portala Rotten Tomatoes.

Film Lady Bird (2017), ki ga je napisala in režirala Greta Gerwig, pripoveduje o najstnici (Saoirse Ronan) in njenem burnem odnosu z mamo, ki dela kot medicinska sestra. Oče je izgubil službo, družina pa mora nekako preživeti. Čeprav se morda na prvi pogled ne zdi tako, gre za komedijo, in to eno boljših letošnjega leta.

Na Rotten Tomatoes je film postal najboljši film vseh časov. Trenutno ga je ocenilo 170 ljudi, vse ocene so bile pozitivne, Lady Bird pa je tako postal najbolje ocenjeni film vseh časov. Prehitel je Svet igrač 2 (1999), ki ima prav tako same pozitivne kritike, a teh je le 163.
Na tej strani sicer res ne manjka visoko ocenjenih filmov, kot je na primer Zbeži! (2017), a je zaradi dveh slabih ocen pristal na 99 odstotkih.


cover-prava-nota Prihaja v kino: PRAVA NOTA 3 Film and Television V hotelu Plaza imate priložnost, da živite kot Kevin iz Sam doma cover-jumanji Prihaja v kino: JUMANJI: DOBRODOŠLI V DŽUNGLI hxfly3q1xkByXF6quf7q82H4BSm Najboljše komedije 2017 · · · ·