AirShip 002
Utrip mesta · destinacija

Ali ste že preizkusili Airbnb? Če vaš odgovor na to vprašanje ni pritrdilen, je čas, da se odločite za najem nastanitve, ki jo ponuja ta platforma. Za začetek vam priporočamo bivališče sredi neokrnjene narave.

AirShip 002 je dom, ki je na prvi pogled podoben podmornici, najdemo pa ga na škotskem otoku Mull. Območje, ki je del Škotskega višavja, je zelo redko poseljeno, obiskovalce pa navdušuje predvsem z visokimi gorami, zelenimi površinami in mirnimi jezeri.

Bivališče, v katerem se lahko nastanite, medtem ko raziskujete čudovito pokrajino, je oblikovalo arhitekturno podjetje Roderick James Architects. Edinstvena stavba je skoraj v celoti izdelana iz aluminija. Njeno zahodno krilo ponuja izjemen razgled na polotok Ardnamurchan in Atlantski ocean, medtem ko si iz vzhodnega krila turisti lahko ogledajo morsko ožino Sound of Mull in mestece Tobermory. Gostom je prav tako na voljo kuhinja, ki je videti kot mešanica med ameriško in ladijsko kuhinjo.

Prepričani smo, da AirShip 002 zagotavlja nepozabne počitnice v neokrnjeni naravi. Če tako menite tudi vi, lahko na spletni strani Airbnb v izbranem terminu nastanitev, katere cena znaša od 169 evrov na noč naprej, tudi rezervirate.

Galerija – AirShip 002

AirShip 002Odpri galerijo
1. Torres del Paine National Park, Čile. Zaščitena dežela v regiji Patagonija je mešanica gozdov, ledenikov in jezer. Obiščite jo med 'čilskim poletjem' (naša zima). 20 najlepših krajev na svetu tommaso-fornoni-185118-unsplash Neverjetna dejstva o Finski, ki te bodo presenetila 10 najboljših barov na tersaha, med njimi tudi slovenska. 10 najboljših barov na terasah v Evropi, med njimi tudi slovenski shutterstock_552497335 10+ najbolj edinstvenih plaž na svetu · · ·