Ta odštekan trend narekuje, da si olepšamo pazduhe v barvah samoroga.
Utrip mesta · zdravje & lepota

Samorog in njegov magični vzorec je tako kulten, da smo ga lahko videli v različnih oblikah ‒ začelo se je z modnimi dodatki, nato smo vsi barvali lase v pisane odtenke, zdaj pa je čas, da si olepšamo naše pazduhe. Ja, prav ste slišali.

Mitološko bitje samorog je bilo pred leti tako popularno v modnem svetu in očitno se obsesija s pisanimi barvami nadaljuje. Prvič smo se z barvami samoroga srečali leta 2016, zdaj je več kot 7,5 milijona fotografij na Instagramu z značko #unicorn.

Začelo se je z barvanjem las, ki smo ga vsi občudovali. Tako je tudi ombre postal popularen način baravanja las.

View this post on Instagram

🦄🦄🦄🦄💕💞

A post shared by Unicorns | Mermaids | Slimes (@cute_stuff_online) on

Nekateri smo imeli tudi poroko v slogu samoroga.

V tujini so noreli zaradi likerja UNICORN TEARS, ki so si ga omislili pri znani spletni trgovini Firebox.

Zdaj so ljubitelji samoroga ponovno prišli na svoj račun, saj nas je presenetil nov odštekan trend, ki narekuje, da si olepšamo pazduhe v barvah samoroga. Ja, vprašanje je, ali je samorog res vesel, da se je znašel tudi na takšnem delikatnem mestu. Kakorkoli, naše pazduhe bodo deležne tretmaja, ki je videti tako.

View this post on Instagram

#rainbowgirl #officialrainbowgirl #rainbow #dyedpits #armpithair

A post shared by Rainbow Girl (@theofficialrainbowgirl) on

View this post on Instagram

Rainbows Pits 🌈🌈🌈 Got to do my bff @potatoeslaughing today! Check out the process on my story! She also wanted some rainbow underarms for St. Louis Pride this weekend! We did all of her hair using @pulpriothair color and @kevinmurphyhair color and conditioned her thirsty locks with @brazilianbondbuilder ! . . . . . . . #behindthechair #modernsalon #americansalon #notchstl #stl #stlouis #thegrovestl #grovestl #hairstl #stlhair #hairstlouis #stlouishairstylist #hairstyliststlouis #stlhairstylist #caitlinfordhair #anthonythebarber916 #authentichairarmy #esteticausa #imallaboutdahair #licensedtocreate #cosmoprof #fiidnt #brazilianbondbuilder #colortrak #pulpriot #pride #pridemonth #dyedpits #rainbowhair #pinkhair

A post shared by Caitlin Ford (@caitlinfordhair) on

View this post on Instagram

Get it girl. @mileycyrus #freeyourpits

A post shared by Free Your Pits (@freeyourpits) on

shutterstock_220588534 Mečemo denar stran: 5+ kozmetičnih izdelkov, ki jih resnično NE RABIMO Znanost razkriva, zakaj vam ni potrebno telovaditi ure na teden, da bi se počutili bolje Zakaj nam ni potrebno telovaditi več ur na teden, da bi se počutili in izgledali bolje? shutterstock_699183589 Pleteš? Znanost namreč dokazuje, da je pletenje joga za naš um shutterstock_609626255 Zakaj lahko pohodništvo po mnenju strokovnjakov spremi naše možgane? · ·