ezgif.com-webp-to-jpg - 2020-03-04T144240.940
V zraku · dizajn

Oblikovalec Li Peitong je za svoj inovativni dizajn vstopnice za kino dobil nagrado.

Vsi smo že kdaj stopili v kino z zamudo. Dvorana je bila v popolni temi, komaj kaj smo videli stopnice, kaj šele številke sedežev in vrst na vstopnici. Potem smo si pomagali s telefonom, posvetili smo na vstopnico, naenkrat začutili val neodobravanja gledalcev in se malček osramočeni odpravili proti svojemu sedežu.

Dizajn, ki so ga poimenovali Sijoča kino vstopnica, je v bistvu preluknjan papir, kjer sta izrezana številka sedeža in številka vrste. Če torej v kino pridemo prepozno, morate le podržati svojo vstopnico pred filmsko platno, da skozi njo posije svetloba, in hitro ter jasno boste videli, kam se morate usesti. Zakaj se tega do danes ni še nihče spomnil?

Galerija: sijoča kino vstopnica

Sijoča kino vstopnica Odpri galerijo

QUITTR-PHOTO-6 Quittr: cigaretnica, ki vas nauči prenehati kaditi Form Us With Love, FORGO FORGO: adijo, plastika! Tukaj je švedska revolucija na področju osebne nege! mascherina-face-id-1581941858393.png-- copy N59: kirurške maske, združljive s tehnologijo Face ID, so pravi hit! Bellevue Living - nova soseska v Ljubljani Bellevue Living: so to najlepša stanovanja v Ljubljani · ·