shutterstock_573629926
V zraku · buzz buzz

Emojiji so postali del našega vsakdana. Kako tudi ne, ko pa je z njimi mogoče na preprost način izraziti razpoloženje. Le zakaj bi se mučili s pisanjem povedi, ko pa lahko prijatelju pošljete obraz, s katerim mu date vedeti, kako se počutite?

Čeprav nam emojiji v mnogih primerih olajšajo delo, pa nekaterih čustev z njimi za zdaj še ne moremo izraziti. Če želite sogovorniku sporočiti, da ste mladi, brezskrbni in si verjetno nikoli ne boste mogli privoščiti hiše, boste verjetno morali napisati sporočilo.

Temu odslej ne bo več tako. Na pomoč vam bo namreč priskočil Emoji Buildernova spletna stran, na kateri lahko ustvarite lastne emojije. Posebno orodje vam omogoča, da svoj emoji zasnujete na podlagi kombiniranja elementov že nastalih emojijev.

Če še vedno niste prepričani, ali je Emoji Builder res uporaben, vam predlagamo, da si ogledate primere ustvarjenih emojijev.

Pretvarjanje, da nekaj razumeš, ko se ti niti ne sanja, kaj se dejansko dogaja

Obisk stranišča

Sem mlad, brezskrben in nikoli si ne bom mogel privoščiti hiše

Božičkovo darilo mi ni niti malo všeč, a bom vseeno ohranil mirno kri

Spet sem lačen

Nosim klobuk, a nimam obraza

Sem tako bolan, da bruham denar

Sem vijoličast vrag s srcem in zvezdo namesto oči in usti na zadrgo

Do spletne strani, ki jo je sicer ustvaril Philipp Antoni, lahko dostopate tukaj. Upamo, da boste ob preganjanju dolgčasa uživali!


Hipijevski nezemljan. Najbolj čudaški trenutki, ujeti na Google Street View Brutal man with beard and tattooe. AXE THROWING center Ljubljana: pripravljeni na sekiromet? _j4a0774 Fjällräven Polar se vrača: skozi skandinavsko tundro na saneh Money Series Le milijonarji si lahko privoščijo teh 10 najdražjih hobijev · ·