pete-bellis-340394-unsplash
Utrip mesta · zdravje & lepota

Zunaj je pošteno vroče in potenju se ni moč izogniti. A to ni edini frustrirajoči učinek vročinskega vala. Vsaka ženska, ki nima opevanega “thigh gapa”, ve, kako neprijetno je lahko drgnjene stegen, ki med drugim povzroča rdeče izpuščaje. A s tem trikom lahko to preprečimo.

Zakaj bi morale trpeti neugodje? Zato vam posredujemo ta biser modrosti, ki zna preprečiti neprijetno drgnjenje stegen, zaradi katerega trpi večina žensk. Medtem ko sta vazelin in puder za telo stari klasiki, ki preprečujeta drgnjenje, je tukaj še nekaj novega: dezodorant s kroglico.

Prednost dezodoranta pred losjonom naj bi bilo trajanje (dezodorant namreč traja dlje). Dezodorant bo prav tako ustvaril gladek sloj, ki bo omogočal, da stegni drugo od drugem drsita in da ne prihaja do trenja.

jessica-to-oto-o-604517-unsplash 7 domačih zdravil za glivične okužbe kože, ki vam lahko pomagajo shutterstock_404087392 Tega nikar ne počni: zaradi tega ne smeš spati ob prižganem ventilatorju shutterstock_1033468240 11 slastnih tipov hrane, ki pa je lahko smrtno nevarna pexels-photo-965989 10+ nasvetov, kako najti popolni parfum zase · · · ·