suhyeon-choi-104926-unsplash
V zraku · buzz buzz

Ste v dvomih glede tega, kateremu prijatelju lahko resnično zaupate? Ne skrbite – izbor svojih “pravih prijateljev” lahko zdaj naredite s preprostim trikom.

Prijatelje je običajno mogoče razdeliti v tri skupine. Prvo predstavljajo ljudje, s katerimi ste veliko časa preživeli v šoli, zdaj pa se z njimi srečujete le še na družabnih dogodkih. V drugi so sodelavci, ki so sicer del vašega vsakdana, a vas pogosto tudi razjezijo. Tretja skupina pa je namenjena vašim najbližjim prijateljem, ki so vam vselej pripravljeni pomagati v stiski.

Kako preveriti, ali se ljudje, ki vas obkrožajo, res uvršajo v tretjo izmed opisanih skupin? Kot kaže, smo končno dobili odgovor na to vprašanje.

Uporabnica Twitterja @TrillxLove je s svojimi sledilci delila zanimivo zgodbo. Njen partner je z njenega telefona poslal nekaj sporočil, namenjenih njenim prijateljem in prijateljicam. Zapisal je “wasn’t I with you last night”, kar v prevodu pomeni “ali nisem bila sinoči s tabo”. Prejemniki sporočila so se vsi po vrsti zavzeli za svojo prijateljico in odpisali, da so skupaj preživeli noč. V resnici sta zaljubljenca čas preživela skupaj.

Tvit je navdušil uporabnike družbenega omrežja in prejel več kot 20 tisoč deljenj. Mnogi so trik uporabili v želji, da izvejo, kdo so njihovi “pravi prijatelji”. Kakšni so bili rezultati? Preverite v galeriji.

Galerija – Ta trik na telefonu vam bo pomagal ugotoviti, kdo so vaši “pravi prijatelji”

Maria ima "prave prijatelje". Izjema je Janette.Odpri galerijo
Kako reči NE, ne da bi užalili drugega. Kako reči ne, ne da bi se počutil krivega? Zapeljivo, a skrivnostno: najboljše ideje za tetovažo na hrbetnici Zapeljivo, a skrivnostno: osupljive ideje za tetovažo na hrbetnici! O tem se ne govori: skrivnosti o kinu, ki ti jih nihče ne pove! O tem se ne govori: skrivnosti o kinu, ki ti jih nihče ne pove! Materinski dan 2018. Materinski dan: v objektiv ujeta vez med materami in otroki v različnih delih sveta · · · ·