Screen Shot 2017-12-12 at 13.40.27 copy
V zraku · buzz buzz

Zgodaj zjutraj se mudi v službo ali z otroki v vrtec, ponoči je ‘pritisnil minus’, vetrobransko steklo na avtomobilu pa je prekril led. Znan scenarij, kajne? In že tako pozni uri odhoda dodamo še krčevito praskanje po steklu, za katerega se nam zdi, da nas še vsaj pol ure ne bo nikamor premaknilo, saj je led trd kot kamen. Naj vam razkrijemo trik, ki vam bo to jutranjo telovadbo precej olajšal.

Ameriški vremenoslovec, ki se ironično imenuje Ken Weathers, je odkril način, kako se ledu na vetrobranskih steklih v trenutku znebimo.

V posodico za škropljenje, tisto, s katero poškropimo liste svojih okenskih rastlin, nalijemo 2 merici izopropanola (alkohol za čiščenje umazanih površin) in merico vode. Z mešanico poškropite steklo in počakajte nekaj trenutkov. Problem bo rešen.

No, ta način od vas zahteva le nekaj priprave, saj najbrž izopropanol ni nekaj, kar imamo ves čas doma.


znane osebnosti ki so nas zapustile 2017 Znane osebnosti, ki so nas zapustile v letu 2017 giulio-berruti-dalla-fiction-al-ballo-per-rai-1 11 držav, kjer primanjkuje žensk 1000-500-citymagazine-cover Božična darila za vso družino alernativa božičnemu drevesu Najboljše alternative božičnemu drevesu · · · · · ·