erik-lucatero-257494 (1)
V zraku · tehnologija · aplikacije - app

Aplikacija Instagram je v zadnjem času postala stalnica našega vsakdanjega življenja. Domiselni filtri, možnost dodajanja zgodb in več fotografij hkrati so inovacije, ki so nas gotovo razveselile. Smo pa zato toliko bolj razočarani, da še vedno ne moremo dodajati slik neposredno z računalniškega namizja.

Nekateri ljudje raje kot s telefonom fotografije posnamejo s kamero in jih nato shranijo v računalnik. Instagram ne ponuja možnosti za nalaganje slik z namizja, a zdaj se je izkazalo, da lahko to omejitev obidemo.

Postopek ni zapleten, je pa nujno, da pri tem uporabljate brskalnik Google Chrome. Najprej se boste morali kot običajno prijaviti v svoj profil prek spletne strani instagram.com. Nato pritisnite kombinacijo tipk Ctrl, Shift in I, kar vam bo omogočilo vstopiti v t. i. developer mode. Naj vas velika količina besedila na desni strani zaslona ne zmede. V naslednjem koraku pritisnite na ikono, ki označuje telefon, v zgornjem levem kotu.

Le še osvežite stran in opazili boste gumb za nalaganje slike, ki ga poznate že z mobilne aplikacije. Vaš zaslon bi moral biti nekako tak kot tisti na sliki spodaj. Težava je tako rešena.

Aplikacija Haven skrbi za vašo varnost. Haven: aplikacija, ki vaš telefon spremeni v nadzorni sistem Snapchat Look Back - kakšno je bilo tvoje Snapchat leto? Snapchat A Look Back at 2017: kakšno je bilo tvoje Snapchat leto? Selfissimo! 3 nove Googlove aplikacije za fotografiranje navdušujejo google-datally Datally: aplikacija, ki drugim aplikacijam prepreči, da bi trošile podatke · ·