Maska za obraz iz zlata
Utrip mesta · zdravje & lepota

Kaj je skrivnost popolne kože Victorijinih angelčkov? Maska za obraz iz 24-karatnega zlata! Čeprav se tovrstna terapija sliši draga kot žafran, pa temu ni nujno tako, saj je dostopna tudi navadnim smrtnicam. Zlata maska je obogatena s 24-karatnimi zlatimi delci in v kombinaciji z drugimi sestavinami učinkovito gladi gube na površini obraza, odstranjuje pigmentne madeže in druge nepravilnosti kože.

Skrivnost popolnega videza Victorijinih angelčkov ni zgolj v prehranskih in vadbenih režimih, ampak tudi lepotnih. V pripravi na največji modni dogodek na svetu, Victoria’s Sectre Fashion Show, ki se je odvijal nedavno, so se med drugim imele tudi terapije z zlato masko za obraz, ki vsebuje 24-karatne zlate delce. Je izredno vlažilna, saj obraz navlaži več kot desetkrat bolje kot druge obrazne maske in tudi precej hitreje prodre skozi kožne pore.

PREBERITE ŠE: Modna revija Victoria’s Secret Fashion Show 2016: utrinki

Zlata maska, ki jo uporabljajo Victorijini angelčki – Mimi Luzon –, ni tako poceni kot zlata maska za obraz 24K gold, ki jo lahko naročite tu, a verjamemo, da je učinek ravno tako dober kot pri maski, za katero morate odšteti 300 ameriških dolarjev (za tri terapije).

Galerija – zlata maska za obraz Mimi Luzon:

Melissa Satta in Mimi LuzonOdpri galerijo

Ledeni hotel Icehotel 365 Domače stvari, za katere niste vedeli, da imajo rok uporabe jesensko-zimski parfumi 2016 2017 Jesensko-zimski parfumi 2016/2017: ko zadiši po zimi … Foto: Shutterstock Iskren zapis Ule Furlan: moji 4 ključni cilji do konca leta 2016 Foto: Shutterstock Zamrzovanje živil: zakaj je pametno položiti kovanec v skrinjo? · · ·