cover-microsoft-surface
V zraku · tehnologija

Microsoft je predstavil Surface Pro 3, izjemno lahko hibridno tablico, ki vsebuje zadosti moči, da zmore povprečnemu uporabniku nadomestiti prenosnik. Pri Microsoft verjamejo, da s Surface napovedujejo trend umrianja klasičnih prenosnikov

Z 12 inčnim HD zaslonom, Intelovim – Intel Core procesorjem 4 generacije,  tipkovnico, ki je hkrati ovoj tablice, sistemom možnosti naklona tablice za več delovnih pozicij in že nameščenim Windows 8.1 pro, ki je uporabnikom izjemno domač. Microsoft Surface Pro 3 predstavlja ultimativen izziv prihodnim rodovom domačih in prenosnih računalniških alternativ.

Uporabnik se sreča z že znanim okoljem ter tako poganja popolnoma normalne programe kot je zbirka Micorosoft Office ali Adobe Creative Suite. Surface Pro 3 vsebuje tudi “elektronsko” pisalo s katerim tablica postane list papirja.

Napisano pa naj bi tudi prepoznala in pretvorila v napisan Wordov dokument, mail ali opomnik. Poleg zgoraj naštetih dobrot naj poudarimo, da ta tablica, ki je pravzaprav računalnik vsebuje odličen zvočni sistem z Dolby Sound podporo, poleg tega pa lahko z njo surfate po spletu saj je po podatkih zagotovljenih 9 ur avtonomije.

Ob zgoraj napisanem vas ne bomo obremenjevali s podrobnstmi te naprave. Pomembna je ideja. In tu lahko tokrat Microsoftu le pritrdimo, da so z idejo na pravi poti. Bravo!

Kdo je boljši?! MacBook Air vs Microsoft Surface Pro? Odgovor v video posnetku!

Še pomembna informacija. Microsoft Surface bo na voljo nekaj pod 600 evrov, kar predstavlja komercialno izjemno zanimivno številko.

Ali si vedel?
 Microsoft Corporation je ameriško računalniško podjetje s sedežem v Redmondu (Washington, ZDA), ki sta ga leta 1975 ustanovila Bill Gates in Paul Allen. Microsoft je največje softversko podjetje na svetu z 91.005 zaposlenimi.

Ogled foto galerije – Microsoft Surface Pro 3

Odpri galerijo
irolex 4 Kako bi zgledala Rolex pametna ura? kangaroo-light-by-studio-banana-things-designboom-02 Prenosno svetilo Kangaroo cover Mali fotoaparat Otto ustvarja neverjetne instant GIF animacije blackmagic 9 Kamera Black Magic s katero lahko posnamete svoj film