Taga 2.0: najbolj družinsko kolo ever
Utrip mesta · mobilno

Taga 2.0 je najbolj udobno, varno, preprosto, praktično in posebno kolo, kar si jih lahko ta hip sploh zamislite. To je najbolj družinsko kolo, kar jih je kdaj bilo!

Vse, kar pričakujete od družinskega kolesa, in še veliko več.

Taga 2.0, najbolj družinsko kolo, kar jih je kdaj bilo, je več kot idealno za preživljanje prostega časa z otroki v parku, za nakupovanje, sprehode s psom in opravljanje obveznosti. Lahko pa vam zgolj pomaga vzdrževati telesno aktivnost.

Varnost je na prvem mestu

Zakaj izbrati kolo Taga 2.0? Ta priročna zadeva ima tri kolesa, kar ji omogoča večjo stabilnost. Sprednji sedežni dodatek je izdelan iz armiranih polimernih materialov z notranjim kovinskim okvirjem, ki veliko pripomore k trpežnosti in odpornosti proti udarcem.

PREBERITE ŠE: Katere avtomobile vozijo policisti po svetu?

Raste z vašo družino

Kolo je primerno za prevoz od 1 do 3 otrok. V njem lahko vozite novorojenčka ali osemletnika. Zabavno, kajne? Ko vaši malčki prevozno sredstvo prerastejo, ga lahko vi še naprej brezskrbno uporabljate za nakupovanje.

Taga 2.0. je najbolj udobno, varno, enostavno, praktično in najbolj kulsko kolo, kar si jih lahko ta hip sploh zamislite. Odpri galerijo

Neskončna vrsta funkcij in možnosti uporabe

Ste si že od nekdaj želeli kolo na elektromotor? Taga 2.0 vam bo to željo uresničil. A to še zdaleč ni vse, kar ponuja. Lahko ste brez skrbi, saj boste ob nakupu prejeli tudi vgrajeno ključavnico, med drugim pa tudi luksuzne blazine za dojenčke, nastavek za avtosedež in še veliko več.

In koliko boste morali odšteti za ta enkratni izdelek? Kolo med kampanjo na Kickstarterju stane 599 dolarjev.

Lamborghini Huracan - italijansk policija Katere avtomobile vozijo policisti po svetu? Pokopališče luksuznih avtomobilov v Dubaju Pokopališče avtomobilov: kraj, kamor gredo umret luksuzni avtomobili Novi Renault Koleos Novi Renault Koleos: SUV, ki ima vse, da postane ”bestseller” Kolesa Agnelli Milano Bici Agnelli Milano Bici: vintage električno kolo z oblikovnim presežkom