Novi Volkswagen Tiguan Allspace
Utrip mesta · mobilno

Prihaja novi Volkswagen Tiguan Allspace, podaljšana različica Tiguana. Volkswagen bo sedemsedežnega lepotca, ki bo 22 centimetrov daljši od petsedežnika, pripeljal na severnoameriški mednarodni avtomobilski salon NAIAS 2017.

Tak bo novi Volkswagen Tiguan Allspace, eden od glavnih prodajnih adutov Volkswagna v letu 2017. Skice, s katerimi je Volkswagen postregel pred uradnim izidom, napovedujejo dinamično in vznemirljivo vozilo, ki pa se bo oblikovno precej naslanjalo na obstoječega Tiguana.

Novi Volkswagen Tiguan Allspace z do sedmimi sedeži bo v Evropi na voljo na začetku poletja 2017. Športni terenec se bo ponašal z dodatnimi 11 centimetri medosne razdalje, kar prinaša več udobja in prostora v potniški kabini ter večjo prilagodljivost.

PREBERITE ŠE: Volkswagen Arteon – markantna limuzina, naslednica modela CC

Drugi tehnični podatki za zdaj še ostajajo zaviti v tančico skrivnosti, je pa pričakovati, da si bo motorje sposodil pri aktualnem Tiguanu.

Rimac Concept One vs Bugatti Veyron Na Jadranski magistrali dirkala hrvaški Rimac Concept One in Bugatti Veyron Električni skuter Cycleboard Električni skiro Cycleboard: križanec med rolko in snowboardom Novi Suzuki Swift (2017) Novi Suzuki Swift (2017) pridobil prostor za potnike, ne pa tudi kilaže Audi oglas Skrivno življenje igrač – Audi z animiranim filmom ruši stereotipe o igračah · · · · ·