Tako bi bil videti Eminem, če bi se na svojih fotografijah kdaj smejal
V zraku · buzz buzz

Marshall Bruce Mathers III oziroma Eminem je ob koncu 20. stoletja obnorel svet. Danes ga poznamo kot enega najboljših raperjev vseh časov, ki ne slovi le po svojih pesmih, pač pa tudi po mrkem obrazu.

Le redko se zgodi, da se Eminem v javnosti pojavi z nasmehom na obrazu. Ali vas zanima, kako bi bil videti, če bi večkrat izrazil veselje?

Mike Brown, ki se ljubiteljsko ukvarja z obdelavo fotografij, se na družbenem omrežju Facebook predstavlja s citatom “make someone smile everyday” (‘vsak dan nasmej nekoga’). V skladu s tem življenjskim vodilom se je lotil tudi novega projekta – fotografije, ki prikazujejo temačno razpoloženega Eminema, je namreč preuredil tako, da je raperju na obraz narisal nasmeh.

Mike je ob tem povedal, da od nekdaj uživa v spreminjanju izrazov na obrazih. Pri svojem delu neprestano išče nove načine za urejanje fotografij. Slednje je tokrat najprej obdelal s Photoshopom, nato pa uporabil plačljivo aplikacijo, ki jo je kupil v spletni trgovini Google Play. Občutek resničnosti je na koncu povečal s pomočjo izbranih filtrov.

Za Eminema se je odločil zato, ker se ta nikoli ne smeji. Vse skupaj se je začelo tako, da je preuredil le eno fotografijo. Nad kreacijo sta bili zelo navdušeni njegovi žena in sestra. Po njuni prošnji se je izziva lotil resneje.

Nadvse zabavne fotografije si lahko ogledate v spodnji galeriji. Sporočite nam, kakšen Eminem vam je bolj všeč: resen ali nasmejan?

Galerija: Eminem, če bi se smejal

Resen EminemOdpri galerijo

Elektronska glasba naj bi vplivala na to, kako upravljaš z denarjem! Elektronska glasba naj bi vplivala na to, kako upravljaš z denarjem! 6 nasvetov, kako vzgojiti pridne otroke, ki niso razvajeni 6 nasvetov, kako vzgojiti pridne otroke, ki niso razvajeni Toliko kalorij zares pokuriš v 30 minutah med opravljanjem vsakodnevnih stvari. Toliko kalorij pokuriš med opravljanjem vsakodnevnih stvari Tvoje življenje se bo spremenilo: namesto ‘HVALA’ začni uporabljati ti dve besedi Tvoje življenje se bo spremenilo: namesto ‘HVALA’ začni uporabljati ti dve besedi ·