Untitled collage
V zraku · buzz buzz

Ste se kdaj vprašali, kaj bi se zgodilo, če bi naši najljubši superheroji ostareli in se upokojili kot vsaka oseba na svetu?

Za vsakega izmed nas leta tečejo zelo hitro, tema o staranju in smrti pa je tako tabuizirana, da zelo redko vidimo naravni proces staranja v risankah ali stripih. Ruska umetnica Lesya Guseva nam predstavo o tem, kako so superjunaki videti kot upokojenci, s svojimi risbami zelo olajša.

Guseva je ustvarila serijo ilustracij, imenovanih ‘upokojenci‘, med katerimi lahko najdete najbolj znane junake vseh stoletij. Ste si kdaj poskušali predstavljati, da Thor s svojim vnukom izdeluje hiško za ptiče, da Spider-Man z ženo plete ali da Flash beži pred medicinsko sestro v bolnici?

V galeriji slik si lahko ogledate, kako je videti, ko gredo mladi in postavni junaki po dolgih letih  na zasluženi počitek in uživajo v svojem običajnem življenju kot starejši ljudje.

Galerija slik – Superjunaki kot upokojenci

BatmanOdpri galerijo
shutterstock_185767937 Tri astrološka znamenja, ki se imajo najbolje, ko so samska gabriel-matula-300152-unsplash 5 znakov, da se bo tvoje življenje obrnilo na glavo Ali po vašem mnenju Ronaldu kozja bradica pristaja? Pravi razlog, zakaj si Ronaldo pušča kozjo bradico na letošnjem SP v nogometu joshua-earle-63441-unsplash Kako biti med tistimi 8 %, ki vedno dosežejo svoj cilj? · · · ·