Kako zaključiti delovni dan
V zraku · buzz buzz

Kako končate delovni dan, močno vpliva na to, kako bo potekal vaš naslednji delovni dan. Tu so tri opravila za konec delavnika, ki so dobra popotnica za naslednjega.

Veste, kako končati delovni dan, da boste kar najbolje pripravljen na naslednjega? Tu so tri opravila, ki bodo neposredno vplivala na to, kako se bo odvijal vaš naslednji delovni dan.

3 načini, kako končati delovni dan, da boste pripravljeni že na naslednjega:

Izdelajte načrt za prihodnji dan

Če si zvečer vzamete nekaj minut časa, da se pripravite na jutrišnji dan, vam bo to prihodnji dan prihranilo veliko časa, ki bi ga sicer zapravili za načrtovanje in stvari, ki jih morate storiti.

Vzemite si nekaj minut, da premislite o pozitivnih stvareh

Preden zapustite pisarno ali ko ste že med vrati, v misli prikličite vse pozitivne stvari, ki so se zgodile čez dan. Čeprav ne smete pod preprogo pomesti stvari, ki so šle narobe, je pomembno, da se na koncu dneva malce potrepljate po ramenih. Tako boste šli bolj samozavestni v naslednji dan.

PREBERITE ŠE: 11 stvari, ki jih v službi ne smete nikoli izreči

Zahvalite se sodelavcu

Najsi pridobi pomembno stranko ali vam ”le” prinese malico, ker vi niste imeli časa, izrazite sodelavcu hvaležnost. To ne bo osrečilo samo njega, ampak tudi vas.

Končajte delovni dan s pozitivno noto. To bo najboljša popotnica za naslednji delovni dan.

Sedenje Vse, kar veste o sedenju, je verjetno napačno! Smešno, a nespoštljivo poziranje s kipi 35 turistov, ki so okoli kipov pozabili, kako se vesti AP_sex_tape_movie_review_jef_140718_16x9_992 Seksualni post: Bi se morali postiti tudi pri seksu? Hewkeye Huey navdušuje na Instagramu 5-letni fotograf, ki si je podredil Instagram! ·