Strto srce na grafu
V zraku · buzz buzz

Ljudje merilnik FitBit, fitnes senzor v obliki zapestnice/ure, uporabljajo za spremljanje vsakodnevne aktivnosti. Kobi Soto iz Izraela pa je odkril skrivno lastnost FitBita. Ker je v danem trenutku nosil merilnik, je ta zabeležil trenutek, ko mu je fant kar po telefonu sporočil, da prekinja z njim. Preveri, kako je strto srce videti na grafu.

Merilnik aktivnosti FitBit nenehno sledi našim korakom, meri srčni utrip in porabljene kalorije, v tem procesu pa lahko nenamerno ujame še pomembne življenjske trenutke, kot je razpad zveze. Študent prava, Kobi Soto iz Tel Aviva, se je nedavno razšel s svojim fantom. Natančneje, ta ga je povsem nepričakovano pustil kar po telefonu. Seveda se na kaj takega odzove tudi telo, in ker je Soto nosil FitBit, je šok zabeležil tudi merilnik.

PREBERITE ŠE: Nenavadna snubitev: 148-krat jo je zasnubil, ona pa nič. Potem pa …

Te zanima, skozi kaj gre telo, ko doživi tovrstni stres? Dogajanje na grafu prikazuje, kaj se je zgodilo s srčnim utripom 28-letnika v trenutku, ko je izvedel novico, in kako se je ta v povprečju močno zvišal.

Tako je na grafu videti, če vam kdo stre srce:

Strto srce na grafuOdpri galerijo
Pravila obnašanja v erotičnih trgovinah 10 pravil obnašanja v erotični trgovini Umetniške slike prodane za bizarne vsote Slike vprašljive umetniške vrednosti prodane za bizarne zneske Valentinove ideje za darila Izvirna darila za valentinovo zanjo So to fosili jutrišnjega dne? Fosili jutrišnjega dne: to bodo nekoč izkopavali arheologi