to o vajinem razmerju pove telesna govorica
V zraku · odnosi

Neverbalna sporočila v veliki meri krojijo odnose – in kaj lahko pove o vašem romantičnem odnosu?

Telesna govorica zajema precej velik odstotek naše vsakodnevne komunikacije. Pomembno je tudi dejstvo, da s telesno govorico komuniciramo na veliko bolj nezavedni ravni kot prek verbalnih sporočil.

Če smo pozorni, lahko prek telesne govorice izvemo veliko o počutju, namenih in naravnanosti našega sogovornika. Kaj pa lahko telesna govorica pove o romantičnem odnosu?

To o vajinem razmerju pove telesna govorica …

Fizična oddaljenost

Kakšna je oddaljenost med vama, ko se pogovarjata v prostoru, kjer lahko to oddaljenost poljubno prilagajata glede na lastno počutje, pove veliko o tem, kako intimna sta si telesno in čustveno. Če sta pri pogovoru pogosto oddaljena več kot pol metra (ko vama prostor dopušča, da sta bližje), preverita, ali sta morda tudi čustveno nekoliko oddaljena?

Harmoničnost hitrosti hoje

Ali je hitrost vajine hoje v vsakdanu, ko se vama nikamor ne mudi, usklajena, nakazuje na ravnotežje in harmonijo v odnosu.

Prekrižane roke

Prekrižane roke ali noge nakazujejo na to, da se ta oseba ne počuti udobno v dani situaciji in se želi zavarovati. Včasih lahko pomeni le, da sta utrujena in vama takšna poza prija.

Polaganje roke na vrat

S telesnimi gibi se velikokrat nezavedno poskušate  pomiriti v stresnih situacijah. Ko se počutite nelagodno in pod pritiskom, si pogosto položite roko na vrat.

Prijateljsko trepljanje po hrbtu

Prijateljsko trepljanje po hrbtu je znak podpore in ponosa. Vendar je značilnejše za prijateljske kot za partnerske odnose.

shutterstock_560410630 Ljubezenski nasvet Baracka Obame: 3 vprašanja, ki jih moraš zastaviti, preden se poročiš maxresdefault (2) Bivša se za 24 ur prikleneta drug na drugega z lisicami. Kaj se zgodi? Nenavadne stvari, ki ženske privlačijo na moških. 5 čisto nenavadnih stvari, ki so ženskam ZELO všeč na moških Tako pripraviš osebo, ki ti je všeč, da se zelo, zelo zaljubi vate Tako pripraviš osebo, ki ti je všeč, da se zelo, zelo zaljubi vate · · · · ·