Tako prepoznaš ženskarja, ki nikoli ne bo le tvoj ...
V zraku · odnosi

Nikoli ga ne boš spremenila!

Ženskar je vešč manipulator, ki te bo s svojimi romatičnimi gestami in komplimenti prepričal, da si zanj najpomembnejša na svetu. Istočasno pa bo budno spremljal, kakšna dekleta so okoli njega. Bodi pozorna, da se ne ujameš v njegovo mrežo!

Ženskarji so vajeni, da pozornost žensk pridobijo tako, da jih kupujejo z daril, videti so dobro in imajo fine manire, ko jih spoznate, pa jih želite spremeniti. A ne gre!

4 značilnosti ženskarja:

Vsi vas svarijo.

Če te vsi opozarjajo na to, da je tvoj partner menjal partnerke in jih tudi zdaj, ko sta vidva v razmerju, a tega ne veš, razmisli o njihovih opozorilih.

Preveč je romantičen.

Romantični moški so izjema in bi morala biti srečna, če ob sebi imaš bitje, ki te želi osrečiti. Vendar bodi pozorna, če te skuša kupiti z darili.

Ženskar je džentelmen.

Biti džentelmen ni nič slabega, saj nam primanjkuje moških, ki imajo manire, a ženskar se bo vedel kot najboljši moški na svetu, ker te želi ujeti v svojo mrežo. Hitro bo vstopil v odnos, a ne bo želel biti v razmerju s teboj.

Ženskar je popoln.

Ženskarji odlično igrajo. Hodili so že s številnimi ženskami, zato vedo, kaj morajo narediti v točno določenem trenutku in kako se vesti, da dosežejo tisto, kar želijo doseči.

Prepovedane ljubezni: znamenja, ki nikakor ne gredo skupaj Prepovedane ljubezni: znamenja, ki nikakor ne gredo skupaj Zaradi tega lahko varajo tudi tisti, ki so v razmerju srečni Zaradi tega lahko varajo tudi tisti, ki so v razmerju srečni Zaradi tega te bo zapustila tudi ženska, ki ima zelo, zelo rada Zaradi tega te bo zapustila tudi ženska, ki te ima zelo, zelo rada V praksi se je vse drugače: nora dejstva o seksu, ki jih niste poznali V praksi je vse drugače: nora dejstva o seksu, ki jih niste poznali ·