Začnemo se počutiti kot doma.
V zraku · buzz buzz

Nova služba, novi izziv. Ko začnemo delati v novi službi, vsakega obhajajo določena čustva. Po eni strani smo vznemirjeni in polni zagona, po drugi čutimo nekakšen nemir. Sčasoma začetni zagon, začetno navdušenje in začetna ljubezen splahnijo, služba pa postane le služba, nujno zlo, ki nam reže kruh. Oglejte si zabavne ilustracije, ki prikazujejo razlike med prvimi delovnimi dnevi v novi službi in takrat, ko smo pri istem delodajalcu že dlje časa zaposleni. Še koga redosled dogodkov spominja na partnersko zvezo?

Prvi dnevi v službi predstavljajo veliko vznemirjenje, a so hkrati lahko izjemno stresni. Spoznavamo se z okolico, novimi sodelavci, osnovami svojega dela in pri tem poskušamo na delodajalca in zaposlene narediti čim boljši vtis. To je lahko naporno.

PREBERITE ŠE: Razlike med pričakovanji in realnostjo, ko z nekom prvič skočimo med rjuhe

Običajno delovni dan začnemo, še preden se začne, strogo upoštevamo navodila zaposlenega in roke, zagrabimo za vsako delo, nič nam ni težko …, toda sčasoma, tako kot v zvezi, se stvari med nami in službo ohladijo. Iskrice ni več in začnemo zamujati, se neprimerno oblačiti ter odrekati pomoč pri nalogah, opravljamo zasebne telefonske klice, brskamo po spletu in družbenih omrežjih v zasebne namene ter sodelavcem po e-pošti pošiljamo butaste šale. Razliko v odnosu do dela na zabaven način prikazujejo spodnje ilustracije. Je (bila) pri vas slika podobna?

Tako se čez čas spremeni naš odnos do službe glede na prve delovne dni …

Nismo več točni.Odpri galerijo

Smešni neonski napisi Neonski napisi z napako Verjemite, trideseta so boljša kto dvajseta. 8 razlogov, zakaj so trideseta boljša kot dvajseta v1 Znanost pravi: to je idealna razlika v letih za srečno zvezo Skulptura Really Good Velikanski dvignjeni palec je najbolj optimistična skulptura na svetu · ·