scott-broome-9n1wmYe5sUQ-unsplash (1)
V zraku · odnosi

Občutek, ko imaš ob sebi PRAVO osebo, se res težko opiše z besedami …

Saj poznaš tisti občutek, ki ga dobiš, ko sta ti in ljubljena oseba skupaj, sama, kajne? Morda imata spuščena okna in se vozita v neznano. Komaj čakaš, da prispeta. Vsak del tega vajinega potovanja je zabaven. Od smeha te bolijo usta, kar te spomni na iskren smeh iz tvojega otroštva. Ne želiš si, da se konča. Lepota teh popolnih dni je, da ti niti na pamet ne pade, da bi razmišljala o slabem izidu vajinega razmerja. Kot da ti možgani dovolijo, da se prepustiš vsem možnim situacijam, kot da te transportirajo v neke vrste ekstazo, kjer resnično življenje ne obstaja.

Ne, občutek ni tak, kot ga imaš na najboljšem prvem zmenku. Seveda so lahko tudi ti epski, ampak zbledijo v primerjavi s to sladko harmonijo, ki prežema vsako vajino interakcijo. Okoli drug drugega se vrtita kot magneta z nasprotnimi poli, pogostost in vztrajnost vajinih pogovorov je kot enakomeren vdih in izdih. Sta samo vidva, to kar sta! Oseba zraven tebe je brezhibno vpletena v tvoj ritem, oba obstajata v tem tihem ritmu dobro znane melodije.

Pogovori so za vaju preprosti, lahki, toda tišina je tista, ki govori resnico. Vajino potovanje sprejmeš z odprtimi rokami, ne glede na to, kaj prinaša. Morda gresta le skupaj domov ali pa se odpravljata na večerjo. Tvoj partner vidi nedokončan del obroka na tvojem krožniku in ga brez vprašanja poje. To je tista subtilna domačnost, o kateri nisi niti sanjala. Vajine noge se nežno dotikajo, a noben od vaju zaradi tega ne trepeta. Vajini udi so koščki sestavljanke, ki sta jo že večkrat sestavila, in vsakič se popolno prilegajo.

Seveda ni vedno vse popolno. Si v službi, imaš težek dan … Morda se dobita na pijači, a tvoja slaba volja odvrača simbiozo vajinih interakcij. Kar je pomembno v teh trenutkih ni odsev tvojih občutkov, ampak kako enostavno in hitro se vajina interkacija vrne v ravnovesje. Čutiš, kako se ti sproščajo ramena in dovoliš čustvom, da vaju vrnejo nazaj v središče. Brez besed začutiš, kako njegova dlan drsi po tvoji, zaradi česar ti srce ponori. Prostor med vama se naelektri in te ponese v sedanjost.

Kako dolgo bo tako? Lahko je samo en dan, celo samo ena ura, pri nekaterih pa traja celo življenje. Ne razmišljaš, da bi stavila na čas, saj ko si s to osebo, o tem sploh ne razmišljaš. Minute lahko trajajo ure in ure, dnevi pa lahko zbežijo mimo brez da jih sploh opaziš. Za trenutek pomisliš na osebo, ki jo vidiš pred seboj. Nasmeh se razširi po tvojem obrazu in ponovno slišiš dobro znano melodijo. Vajino melodijo.

oliver-sjostrom-YlgsRVP8afY-unsplash 9 čudovitih stvari, ki se ti bodo zgodile, če se zaljubiš v svojega najboljšega prijatelja! alex-iby-Z670buN-fAc-unsplash (1) Nikoli ne bi smela ljubiti nekoga, kot si ti! sarandy-westfall-Bm-9oMgj7QM-unsplash Med “spreminjanjem zanj” in med “rasteva skupaj” je ZELO VELIKA razlika! 4785533 Odpri oči: 5 znakov, da tvoj partner slabo vpliva na tvoje duševno zdravje · ·