Ghosting
V zraku · odnosi

“Ljudje vložijo toliko truda v začetek razmerja in tako malo truda v njegov konec!” – Marina Abramović

Odnosi se končajo, ko nehata komunicirati. Ko se ne pogovarjata več niti o vsakdanjih stvareh. Partnerju prenehate govoriti dobre in slabe stvari. Ne povestemu več, kako ga cenite in kaj vas vznemirja. Pustite, da se vaša jeza in čustva nabirajo v vas. Odnosi se končajo, ko se začnete pogovarjati o svojih težavah z vsemi drugimi, razen s svojim partnerjem.

Odnosi se končajo, ko si nehata izkazovati ljubezen in naklonjenost. Ko se vama zdi, da ima vajino razmerje rok trajanja in odnos postane navada. Ko si pozabita pokazati, da vama je mar drug za drugega. Ko postanete prepričani, da partner ne bo nikamor odšel in se prenehate truditi. Ko jih začnete jemati kot samoumevne. Odnosi se končajo, ko ljubezen ubijete s svojimi rokami, ko trdite, da ljubezen sčasoma zbledi in da ničesar ne morete storiti za to.

Odnosi se končajo, ko se nehata truditi razumeti drug drugega. Ko se nehata truditi, da bi bila tam drug za drugega in ko si prenehata podarjati vse tiste malenkosti, ki so pomembne. Malenkosti, kot je iskren nasmeh, ljubeč dotik, prijazna beseda, poljub, objem in občutek, da ste tam za njih. Razmerja se končajo, ko se počutite, kakor da ste v njem povsem sami.

Odnosi se končajo, ko se odločite, da ne boste ranljivi. Ko nekomu ne pokažete več svojega pravega jaza, vključno s svojimi strahovi, negotovostjo in vsemi brazgotinami. Končajo se, ko vaš partner pozna samo eno različico vas, ko jim ne dovolite, da vidijo mehkejše in občutljivejše dele vas. Dele, ki jih ne pokažete nikomur drugemu. Dele, ki bi jih lahko zlomili.

Končajo se, ko se bojite, da bi jim pokazali, da jih potrebujete ali da si ne morete predstavljati svojega življenja brez njih. Končajo se, ko ego nadomesti srce.

Včasih se odnosi končajo zato, ker preprosto ni bilo namenjeno. Čeprav sta se trudila, sta se razšla. Včasih pa se odnosi prehitro končajo, končajo se iz vseh napačnih razlogov. Končajo se, čeprav bi lahko trajali. Končajo se, ker sta bili dve osebi preveč trmasti, preveč ponosni, preveč prestrašeni in zaprti ter zaščitniški do sebe, da bi se odprli in spustili drugo osebo vase. Nekateri odnosi se končajo, ker so bili težki. Vendar odnosi niso nikoli lahki, niso popolni in morda je prav TO pričakovanje tisto, ki jih uniči.

Odnosi se končajo, ko jih pustiš umreti, namesto bi se trudil, da bi jih rešil.

dmitriy-t0WEOR9h8h4-unsplash 3 napake pri poljubljanju, ki jih ne odpuščajo niti moški, niti ženske! aditya-ali-lHKm9bsCpTA-unsplash Obrekujejo, se pritožujejo in se v vse vmešavajo: takšni so ljudje brez čustvene inteligence! couple-1845334_1920 Obljubila sem ti, da bom s teboj, za vedno! feet-2605664_1920 4 ovire, zaradi katerih v spolnosti ne uživaš toliko, kot bi lahko, in kako to rešiti · ·