shutterstock_767431966
V zraku · buzz buzz

Barbie oziroma Barbika, najbolj slovita punčka na svetu, ki je bila in je še del sveta številnih deklic po svetu, ima priimek. Razkrit je bil v uradnem tvitu, internet pa je ‘znorel’.

Ob praznovanju nacionalnega dneva bratov in sester so na uradnem Twitter profilu Barbike izdali, kako se ta piše. Objavljena je bila namreč fotografija Barbike z njenimi sestrami, ob kateri je pisalo “Happy #SiblingsDay from the Roberts Sisters!”

Fotografija, ki je prejela več kot 10 tisoč všečkov, je sprožila kar nekaj razprav, saj se ljudje nikoli niso spraševali, ali ima Barbika priimek, oziroma jim nikoli ni padlo na pamet, da ga ima. Ena od uporabnic Twitterja je zapisala: “Vedno sem mislila, da je njen priimek Doll (op. a. lutka).”
Polno ime Barbike je dejansko Barbara Millicent Roberts. Ustanovitelji Mattela Ruth Handler, Ellito Handler in “Matt” Matson so Barbiko ustvarili v 50. letih prejšnjega stoletja in jo poimenovali po hčeri zakoncev Handler, ki je Barbara.
Barbie ima tudi tri sestre Skipper, Chelsea in Stacie.

shutterstock_440004025 Zakaj tako pogosto padamo na teorije zarote? suhyeon-choi-184102-unsplash To je strašljiva prihodnost potovanja z letalom tony-stark-robert-downey-jr-1005744-1280x0 10 trikov, da postaneš veliko bolj karizmatičen · · · ·