1432316160-unknown-14 copy
V zraku · buzz buzz

Ste naveličani svojega dela? Ali se več ne želite srečevati s svojim šefom? Ali pa preprosto iščete nove izzive v življenju? Če se bojite pristopiti do šefa in mu sporočiti žalostno novico, vam ponujamo nasvete, kako pustiti službo.

Na spletu krožijo številne zgodbe različnih ljudi, ki so se odločili, da ne želijo več delati za svojega delodajalca. Za vas smo na kup zbrali najboljše. Razkrivamo vam 10 načinov, kako pustiti službo.

1. Marširni orkester

Joey La Neve DeFrancesco je svojo službo v hotelu pustil tako, da je v pisarno pripeljal marširni orkester.

2. Rešilni tobogan

Steven Slater je delal kot stevard. Po pristanku letala je nek potnik prehitro vstal s sedeža, da bi pograbil svojo prtljago. To je tako ujezilo Stevena, da je po interfonu potnikom izrekel nekaj krepkih in iz hladilnika pograbil pivo. Nato je sprožil rešilni tobogan, se spustil po njem in odkorakal.

3. Poslovilni video

Martina Shiffrin, bivša uslužbenka podjetja Next Media Animation, je na delu ostala do kar 4.30 zjutraj. Namesto da bi se odpravila domov, se je odločila posneti poslovilni video.

4. Računalniška igra

Dizajner računalniških iger Jarrad Woods se je edinstveno poslovil od svoje službe. Ustvaril je računalniško igro, ki jo lahko zaigrate tukaj.

5. Izbris Trumpovega Twitter računa

Uslužbenec, ki je imel dostop do računa Donalda Trumpa na Twitterju, je izvedel nadvse pogumno potezo. Za slovo je izbrisal račun ameriškega predsednika.

6. Toaletni papir

Fotografija pove več kot tisoč besed.

7. Protest na Twitterju

Zaposleni pri HMV-ju so svojo nezadovoljstvo izkazali kar na uradnem računu podjetja na Twitterju.

8. Torta

Če želiš svojo službo zamenjati za službo, v kateri boš zadolžen za izdelovanje tort, je po svoje logično, da prekineš delovno razmerje z besedilom, napisanim na torti.

9. V etru

DJ Inetta The Moodsetta se je odločila, da svojo odločitev o prenehanju dela na radiu poslušalcem sporoči kar v etru.

10. Skrivno sporočilo

To je verjetno najboljši način za odpoved službe. Ko bodo za vašo odločitev izvedeli vaši nadrejeni, boste že na drugem koncu sveta.


"Grumpy Cat" Top ideje za pustne maske v zadnjem trenutku 21295011_1421975777910636_3614606504507736064_n ZOI Pjongčang 2018: najlepše športnice na zimskih olimpijskih igrah filios-sazeides-106953 8 laži, ki jih napogosteje izrečejo očetje LuzInterruptus-dolls-designboom-1800 Poglej, preden prečkaš cesto! · ·