Uspešen otrok.
V zraku · buzz buzz

Predstavljajte si, da fotografija iz vašega albuma, ki se je izjemno sramujete, obkroži svetovni splet. Občutek ob tem zagotovo ni najboljši. To so na koži izkusili številni ljudje, ki jih danes pozna skoraj vsak uporabnik družbenih omrežij.

Memi, na katerih so upodobljeni povsem običajni ljudje v nenavadnih pozah, so postali del našega vsakdana. Zato vas gotovo zanima, kako so danes videti ‘nesrečni Brian,ničvrednež Stevein drugi spletni junaki. Ob pogledu na njihove najnovejše fotografije lahko ugotovimo, da jih je še vedno mogoče prepoznati.

1. Uspešen otrok

Mem je nastal leta 2007, ko je Laney Griner na spletno stran Flickr naložila fotografijo sina Sama, ki poskuša pojesti pesek.

2. Grozno dekle

Fotografijo, na kateri lahko opazimo Zoe Roth med gasilsko vajo, je leta 2004 posnel dekličin oče. Nasmeh na njenem obrazu ob goreči hiši je videti nekoliko strašljivo.

3. Postrani gledajoča Chloe

12. septembra 2013 je uporabnik KAftC na platformi YouTube objavil posnetek “Lily’s Disneyland Surprise… AGAIN!”. V njem spoznamo dve sestri: Lily je nad novico o izletu v Disneyland navdušena, medtem ko za Chloe tega ne moremo reči.

4. Pretirano navezano dekle

Laina Morris je leta 2012 na YouTubu objavila posnetek, v katerem je predstavila svojo različico parodije na pesem “Boyfriend”, ki jo je izdal Justin Bieber.

5. Neverjetno fotogeničen moški

Pod tem vzdevkom se skriva Zeddie Little, ki so ga leta 2012 kamere ujele med tekaškim dogodkom Cooper River Bridge Run.

6. Poskus zadrževanja prdca ob vroči sošolki

2. marca 2014 je uporabnik Reddita aaduk_ala postregel s fotografijo, ki prikazuje Michaela McGeeja, ki si ob ljubkem dekletu trudi zadržati vetrove.

7. Čemerna mačka

Mačka Tardar Sauce je svojo pot do slave začela leta 2012, ko so se na Reditu znašle fotografije njenih nezadovoljnih izrazov.

8. Nesrečni Brian

Verjeli ali ne, fantu na tem posnetku, ki je bil prvič objavljen 23. januarja 2012, ni ime Brian, pač pa Kyle Craven.

9. Problemi prvega sveta

Ženska, ki jo lahko zasledite na memih o problemih prvega sveta, je italijanska igralka Silvia Bottini.

10. Ničvrednež Steve

21. januarja 2011 se je na Redditu znašla fotografija, ki prikazuje Blaka Bostona, poznanega tudi pod psevdonimom “Weezy B”. Posnela jo je kar Blakova mati.


7 misterioznih duševnih motenj, ki so jih sposobni naši možgani. Skrivnostne duševne motnje, ki so jih sposobni naši možgani x1080-7an Saj ni res, pa je: 70-letni dedek je obseden z igro Pokemon Go Instagramerji pozor, odslej lahko najamete vohuna, ki bo razkrinkal lažne profile, s katerimi se dopisujete. Instagramerji, pozor, odslej lahko najamete vohuna, ki bo razkrinkal lažne profile, s katerimi se dopisujete Italijanski znanstveniki ‘naslikali’ Mona Liso z milijonskimi bakterijami, in ta je videti zelo kul. Italijanski znanstveniki ‘naslikali’ Mona Liso z bakterijami, in ta je videti zelo kul · · ·