Igralci v grozljivkah
Kulturni izbor · film

Kdor je gledal film Krog, zaradi deklice po imenu Samara verjetno ponoči lep čas ni mogel mirno zatisniti očesa. Čeprav so na zaslonu videti srhljivo, pa igralci za temi liki v resničnem življenju niso prav nič drugačni od nas. O tem se lahko prepričate na lastne oči.

Ko se pojavijo na velikem platnu ali zaslonu, nam zaledeni kri in srce pade v hlače, toda v resničnem življenju niso prav nič drugačni od navadnih smrtnikov, ki jih vsakodnevno srečujemo na ulici. O kom govorimo? O igralcih za strašljivimi liki iz znamenitih grozljivk, kot so Krog, Petek trinajstega in Priklicano zlo.

PREBERITE ŠE: Kako zvezdniki dobijo zvezdo na pločniku slavnih v Hollywoodu?

Oglejte si, kako so igralci za liki, kot so Samara, Freddy Krueger in Valak, videti v resničnem življenju. Prav nič strašljivo, kaj?

Galerija – igralci za strašljivimi liki v znamenitih grozljivkah:

Ghostface – Dane Farwell (Scream, 1996)Odpri galerijo
Three Billboards Outside Ebbing, Missouri Filmski napovednik: Three Billboards Outside Ebbing, Missouri Film Kako biti latino ljubimec (How to be a Latin Lover) Filmski napovednik: Kako biti latino ljubimec (How to be a Latin Lover, 2017) Animirani film Captain Underpants: The First Epic Movie Filmski napovednik: Captain Underpants: The First Epic Movie (2017) Scarlett Johansson Honored On The Hollywood Walk Of Fame Kako zvezdniki dobijo zvezdo na pločniku slavnih v Hollywoodu? · · · ·