Kako se pravilno poljubljati?
V zraku · buzz buzz

Očitno so bili ljudje v štiridesetih letih prejšnjega stoletja tako obupni v poljubljanju, da se je ameriška ilustrirana revija LIFE odločila, da ljudem enkrat za vselej pokaže, kako se stvari pravilno streže. Ob tej priložnosti je izdala poseben priročnik o tem, kako se pravilno oz. dobro poljubljati. Že res, da je izšel davnega leta 1942, a marsikomu bo prav prišel tudi danes. Sploh, če se pripravljate na prvi poljub.

Prvi poljub je nepozaben zaradi najmanj dveh razlogov. Ker je prvi in ker je običajno obupen. Poljubljanje je pomembno, zato je ameriška revija LIFE v štiridesetih natisnila priročnik o poljubljanju, da bi se ljudje naučili, kako se dobro oz. po njihovo pravilno poljublja.

PREBERITE ŠE: Kako se dobro poljubljati? Znanost ima odgovore!

Prvenstveno je bil priročnik namenjen igralcem, romantične fotografije pa prikazujejo, kako se poljublja napačno in kako pravilno. Obvladate poljubljanje? Če ne, vam bodo spodnja navodila še kako prav prišla.

Priročnik z nasveti za pravilno poljubljanje iz 40.:

Fant in dekle stojita predaleč narazen. Na ta način izpadeta otročje.Odpri galerijo

Natalia Castellar Goste obrvi so ji prinesle zasmehovanje in modno kariero cover-medijleta Revija City Magazine nominirana za MediY leta 2016 Angleška beseda leta 2016 Oxford Dictionaries: angleška beseda leta 2016 je post-truth (postfaktičen) mesut-oezil-enzo-ferrari Neverjetna naključja, zaradi katerih boste dvomili v to, kar že veste · · ·