plastika
V zraku · buzz buzz

Vsak poskus reševanja planeta je obsojen na propad vse dokler bomo Zemljani sprejemali okolju NEprijazne odločitve zavoljo kapitala. Če ne veste, o čem govorimo, si oglejte 10 + primerov pakiranja v plastiko, ki smeti planet in bi se ga morali sramovati. Jasno vam bo, da smo globoko zabredli v težave.

Medtem ko se na eni strani nekatera podjetja, umetniki in zagnani posamezniki na vse pretege trudijo, da bi omejili količino smeti, v katerih se svet utaplja, na drugi strani obstajajo nekateri (ni jih tako malo) posamezniki, ki jim ni zgolj vseeno za Zemljo, temveč se vedejo ignorantsko do te mere, da se požvižgajo na zakonske določitve o omejevanju smeti, ki jih že leta in leta skušajo doseči številne države.

Kot boste lahko videli v spodnji galeriji, nekatera podjetja prisegajo na pakiranja, ki so skregana z logiko – čeprav je njihov namen, da bi človeku olajšali uporabo izdelkov, se na trenutke zdi, da podcenjujejo umske sposobnosti potrošnika in zakone narave, hkrati pa, nedvomno, uničujejo planet.

Nekatera pakiranja so tako smešna, da je fascinantno, kam sega človeška iznajdljivost. O čem govorimo, si oglejte v spodnji galeriji. Če ste tudi vi že kdaj v trgovini naleteli na takšen primer pakiranja, nam o svoji izkušnji zapišite v komentarjih!

Galerija: 10 + primerov sramotnega pakiranja

10 + primerov sramotnega pakiranjaOdpri galerijo
7 razlogov, zakaj je delo od doma BOLJŠE, kot ste si mislili 7 razlogov, zakaj je delo od doma boljše, kot ste si mislili! shutterstock_231951232 Najuspešnejši šolski sistemi na svetu: tega se lahko iz njih naučimo Burning Man 2019: 10+ fotografij z najbolj norega festivala na svetu Burning Man 2019: 10+ fotografij z najbolj norega festivala na svetu Plastic ocean project: 24portretov na dnu oceana, ki ti bodo dali misliti Plastic ocean project: 24 portretov “na dnu oceana”, ki nam dajo misliti ·