lolol
V zraku · buzz buzz

Vsi vemo, da Photoshop dela čudeže – ponovno se boste prepričali, da je lepota v očeh opazovalca, ko boste videli fotografije, ki prikazujejo, kaj je ideal na 25 načinov oziroma v 25 državah.

Esther Honig, novinarka iz Kansas Cityja, je svojo fotografijo poslala 25 Photoshop navdušencem po celem svetu.“Polepšajte me” je napisala v elektronskem sporočilu – namen njenega projekta pa je bil izpostaviti vidne razlike v dojemanju lepote v različnih kulturah po celem svetu.

Idejo za projekt, ki ga je poimenovala “Before & After” (Prej in potem), je dobila ob brskanju po internetu, po tem ko je naletela na spletno stran Fiverr, na kateri so zbrani freelancerji s celega sveta. Med njimi so bili tudi strokovnjaki, ki obvladajo Photoshop manipulacijo – to jo je inspiriralo pri zagonu projekta, s katerim bi lahko poiskala estetske preference posamezne kulture.

Izbrala je 25 umetnikov, v galeriji slik pa si lahko ogledate njihove presenetljive rezultate.

Galerija slik – Lepota na 25 načinov

Fotografija, iz katere so izhajali umetniki.Odpri galerijo
slide_353848_3852981_free Photoshop čarovnik : neverjetne foto manipulacije Proces6 SP Brazilija: Sodobna umetnost z nogometno žogo produktivnost 6 nasvetov in bližnjic do večje produktivnosti cover2 26 najbolj bizarnih vozil iz celega sveta · · · ·