IMG_0084_d_850
V zraku · buzz buzz

Nekateri pravijo, da ni dovolj, da ste zgolj nadarjeni za določeno umetnost, temveč morajo prave zvezde sestavljati paket – tu mislimo predvsem na zunanji videz in nastop, ki določeno osebo naredi prepoznavno. Te male podrobnosti pritegnejo pozornost in ustvarijo skrivnost, ki jo oboževalci na vsak način želijo razvozlati.

Nezaslišani ekstravagantni kostumi, maske, ličila ali scenski nastopi sodijo v paket lastnosti, ki jih mora poleg izjemnega talenta posedovati prava zvezda. Kaj pa se zgodi, ko odstranimo njihov ‘oklep’, da bi videli prave obraze umetnikov, ki jih tako obožujemo?

Sodobni umetniki poskušajo na različne načine pritegniti pozornost občinstva in nekaterim je to tudi zelo dobro uspelo, saj so njihovi mali detajli postali prepoznavni po celem svetu. Tako pa so videti brez njih.

Mike Candys

View this post on Instagram

… that weekend feeling 😎🙌🏻🎉 #TGIF

A post shared by Mike Candys (@mikecandysofficial) on

DJ Mike Candys slovi po svoji rumeni emoji maski. Prihaja iz Švice, zaslovel pa je po svojih remiksih pesmi, ki so bile na vrhu evropskih glasbenih lestvic dolgo časa. Mike ni zgolj glasbenik, ampak na sceni vedno pripravi tudi odštekano predstavo. Njegovo pravo ime je Michael Kull.

View this post on Instagram

getting the lighting ready for a live stream 😎

A post shared by Mike Candys (@mikecandysofficial) on

Daft Punk

Glasbeni duo, ki je nastal v zgodnjih 90. letih prejšnjega stoletja v Franciji, se je na začetku svoje kariere pojavljal brez mask. Danes pa ju prepoznamo po futurističnih oklepih in klasičnih oblekah. Leta 2014 pa so jih fotografi uspeli ujeti s kamero na letališču, potem ko sta prišla domov s podelitve grammyjev.

Slipknot

Slipknot nosijo maske zato, ker je to njihov način, da so lahko bolj intimni z glasbo. Do zamisli o skrivanju obraza je prišel eden od članov, ki je pogosto s seboj imel masko na vajah. Pozneje so se začeli vsi oblačiti v kostume, ki so postali njihov prepoznaven znak.

View this post on Instagram

2019

A post shared by Slipknot (@slipknot) on

Cazzette

Švedski DJ duo, ki se je prvič predstavil leta 2011, je s svojima maskama postavil scenski nastop na novo raven. Ta samopredstavitev privlači številne oboževalce – sprva je bil duo v svoji domovini na vrhu lestvice, danes pa nastopa po svetu. Njuni pravi imeni sta Alexander Björklund in Sebastian Furrer.

Banksy

View this post on Instagram

Coney Island

A post shared by Banksy (@banksy) on

Banksy je eden najbolj spornih umetnikov na svetu. Njegovi presenetljivi grafiti so obrnili svet umetnosti na glavo. Težave, ki jih ilustrira, nikogar ne pustijo ravnodušnega. Najbolj zanimivo pa je to, da njegova identiteta še vedno ni znana.

Njegovi oboževalci verjamejo, da je njegovo pravo ime Robin Gunningham, ker naj bi ga enkrat s kamero ujeli med delom. Pred časom, ko je s svojo potegavščino šokiral avkcijsko hišo, so ga ljudje domnevno ujeli na videu, medtem ko s telefonom snema, kako se njegov grafit uničuje.


8 naslovnic, ki so med ljudmi sprožile strastne razprave 8 naslovnic revij, ki so med ljudmi sprožile strastne razprave KbwPb6Y 10 dekoracij doma za noč čarovnic, ob katerih vam bo zastal dih v1 Znanost pravi: to je idealna razlika v letih za srečno zvezo Cold-Weather-Movies-082215 4 nenavadne stvari, ki jih mraz naredi tvojemu telesu · ·