Parodija na oglas za moško spodnje perilo Calvin Klein
Utrip mesta · moda · moška moda

So tudi običajni moški v teh spodnjicah in pozah videti tako seksi kot modeli? Preverite!

V medijih je možatost povezana z izklesanim telesom in ta ideja velikokrat pride do izraza prav pri oglasih za spodnje perilo znamke Calvin Klein. Kot vemo, pa je situacija na svetu daleč od tega, da bi imeli vsi (moški) popolna telesa. Za modele z originalnih fotografij je izklesano telo in zdrava prehrana življenjski slog in zaposlitev s polnim delovnim časom.

Bi zato v njihovem spodnjem perilu tako seksi izpadli tudi moški, ki imajo zgolj ”običajna” telesa? To so se vprašali tudi nekateri nadobudnežni, ki so “navadne moške” obleki v CK-spodnjice … in nastalo je tole!
P.S. Zapomnite si, da moški prihajajo v vseh oblikah in velikosti, zato se sprejmite takšne, kot ste, in bodite ponosni nase!

Galerija: “Navadni” moški poustvarijo oglase za spodnje perilo Calvin Klein

Parodija na oglas za moško spodnje perilo Calvin KleinOdpri galerijo
Foto via: Grant Lamos IV, theartofdress.org, buzzfeed.com Jesen 2015: bizarne modne smernice napovedujejo motive genitalij in viden moški ud Dirt Pattern Material je vzorec moške srajce, ki je ''imun'' na madeže. Dirt Pattern Material – moška srajca, ki zamaskira madeže Kako se je moška obleka spreminjala v zadnjih 100 letih? Preverite, kako se je moška obleka spreminjala skozi čas PicMonkey Collage2 Trend: Instagram so preplavili moški v elegantnih oblekah #suitfie · ·