shutterstock_441644299
V zraku · buzz buzz

Nekateri ljudje so naravno lepi, nekateri pa imajo določene lastnosti, ki privlačijo nasprotni spol. Medtem ko z videzom ni težko privlačiti, je veliko težje, da privlačite s svojimi osebnostmi lastnostmi.

Se sprašujete, kaj krasi ženske, ki skoraj vedno dobijo vse, kar si želijo? Berite dalje.

Ženske, polne življenja.

Ženske, ki so polne energije in želijo živeti, sijejo. S svojim optimizmom privlačijo moške kot magnet, in kar je pomebnejše, zadržijo jih ob sebi.

Ženske, ki nimajo kompleksov.

Sprejemajo svoje ‘napake’ in vrline ter niso histerične, ko se zredijo za kak kilogram ali dva. Moškim takšne ženske preprosto odgovarjajo, saj jim nikoli ne bo čisto jasno, zakaj se ženske toliko obremenjujejo z odvečnimi kilogrami in zakaj iščejo napake tudi tam, kjer jih ni.

Ženske, ki niso obsedene z videzom.

Normalno je, da si moški želijo, da je njihova ženska urejena. V skoraj vsaki anketi, ki je bila kadarkoli narejena, so moški potrdili, da imajo najraje naraven videz. To pomeni, da je dovolj, če si ženska nanese nekaj podlage, maskaro in šminko v naravnem odtenku.


10 zapeljivih moških, ki so z leti vse bolj vroči 10 zapeljivih moških, ki so z leti vse bolj vroči Wiley je najprikupnejši dalmatinec na svetu in za to je kriv njegov smrček Wiley je najprikupnejši dalmatinec – zato pa je kriv njegov smrček Če nimaš rad sebe, te nihče ne bo: ilustracije, ki ti pokažejo, kako se vzljubiti Če nimaš rad sebe, te nihče ne bo: ilustracije, ki ti pokažejo, kako se vzljubiti BeFunky-collage Naravna lepota je ZAKON: 18 slavnih žensk nad 50, ki nikoli niso imele lepotne operacije