Takšno je pravo prijateljstvo: tega ne smeš prikrivati pred najboljšo prijateljico
V zraku · buzz buzz

Z najboljšo prijateljico se poznata tako dobro, kot je to le mogoče. Odnos med vama se ne more primerjati odnosom z drugimi ljudmi – gre za popolnoma drug nivo povezanosti in ljubezni. Povsem si zaupata, saj vesta, da ne ena ne druga nebi izdali trdnosti vajine vezi, zato tega nikakor ne smeš prikrivati pred najboljšo prijateljico.

Če si preveč utrujena, da bi se držala vajinih planov. Pred drugimi prijatelji in znanci pogosto prikrivamo, da imamo premalo energije, da bi bili zares prisotni v interakciji. Z najboljšo prijateljico ti tega ni potrebno početi. Če si preveč utrujena, da bi šla v kino ali na pijačo, bo to razumela.
Ko imaš novo simpatijo. Nova simpatija je stvar, o kateri tvoja najboljšq prijatljica morda vedeti čisto vse.

Kaj si misliš o njeni simpatiji. Pravo prijateljstvo je zasnovano tudi na odkritosrčnosti. Če ti ni všeč njena simpatija, ji boš to tudi povedala.
Kje (ne)želiš jesti. Z najboljšo prijateljico se včasih celo skregata, kam želita iti jesti ali na pijačo. Z drugimi ljudmi se to poredko dogaja, saj se iz vljudnosti hitro prilagodite.
Svoje največje strahove. Pred najboljšo prijateljico ne prekrivaš, česa te je v resnici strah. In dejstvo, da lahko nekomu zaupaš svoje strahovee, te na nek način naredi pogumno in močnejšo.

Ko imaš domotožje. Vsak ima včasih občutke domotožja – pogrešamo družinskega kužka, babičino kuho ali pa mamin topli objem. Sreča, da lahko o tem potožiš svoji najboljši prijateljici.
Pravi razlog, zakaj si pozna. Zamujanje je nekaj, čemur pred drugimi le redko pripišemo pravi razlog. Svoji najboljši prijateljici po pravici poveš, zakaj si pozna.


Astrološki znak je preteklost: zdaj so hit rože rojstva Astrološki znak je preteklost: zdaj so hit rože rojstva 20 držav z najlepšimi ženskami na svetu po mnenju strokovnjakov 20 držav z najlepšimi ženskami na svetu po mnenju strokovnjakov 49907029_168841780760137_3497201046889488154_n Svetlopolta ženska, ki si je s pomočjo injekcij spremenila barvo kože, razburja svetovno javnost freezing-temperature-polar-vortex-usa-2019-coverimage2 20 fotografij, ki dokazujejo, kako mrzlo je bilo dejansko v ZDA ·