Talking Tom and Friends prihajajo na YouTube za otroke.
V zraku · tehnologija · aplikacije - app · Utrip mesta · otroci

Talking Tom si je pred pohodom na Hollywood vzel še nekaj časa, da je s svojimi prijatelji posnel dogodivščine za YouTube kanal. Priljubljeni lik, ki si je svetovno slavo zgradil na aplikaciji zakoncev Login, namreč še pred celovečercem prihaja z 11 minut dolgimi epizodami v sklopu animirane serije Talking Tom and Friends. Prva sezona se bo začela že 30. aprila 2015.

Talking Tom and Friends pred filmskimi platni išče svojo publiko tudi na manjših zaslonih, a ne kot nova aplikacija, kot smo bili vajeni do sedaj, pač pa kot animirana serija, ki se bo predvajala na YouTubu. Da gre za veliko reč, pričajo glasovi posojeni junakom, za katerimi stojijo velika imena animacije in filma. Naj omenimo samo Colina Hanksa (Fargo, Orange County, Mad Men, Dexter), ki bo ”igral”’ najpopularnejšega mačka na svetu, Govorečega mačka Toma, in Toma Kennyja (SpongeBob SquarePants, Adventure Time With Finn & Jake), ki bo Hanka, zadnji lik, ki se je pridružil tej govoreči bandi.

PREBERITE ŠE: Bo YouTube po novem plačljiv?

Animirana serija, ki bo štela 53 11-minutnih epizod, bo na sporedu enkrat na teden, začenši 30. aprila 2015, in bo vodilna oziroma gonilna znamka sveže zagnane YouTube aplikacije YouTube Kids, ki je na voljo za Android in iOS naprave (zaenkrat žal le v ZDA). Za pokušino nam je sicer mednarodna korporcija Outfit7, ki stoji za blagovno znamko Talking Tom and Friends, že konec lanskega leta servirala predepizodo, ki je do danes zbrala že skoraj 12 milijonov ogledov.


YouTube za otroke. YouTube Kids – mobilna aplikacija YouTube za otroke Nepogrešljive mobilne aplikacije za potovanja Nepogrešljive mobilne aplikacije za potovanja & pametne popotnike Astropad Aplikacija Astropad iPad spremeni v grafično tablico PicMonkey Collage Brag: nova aplikacija in socialno omrežje za vse ljubitelje selfijev ·