Talon je pametni prstan za igračarje.
V zraku · tehnologija · gadgeti

Pametni prstani niso nič novega. Da se bo pridevnik ‘pametni’ lepil tudi na bižuterijo je bilo namreč samo vprašanje časa, kljub temu pa je pametni prstan Talon, ki je izdelan posebej za igračarje, prijetno presenečenje. Ta, kot ostali pametni prstani, ne prihaja iz podjetja za izdelavo nakita, pač pa tehnološkega podjetja Titanium Falcon. Prstan bo mogoče uporabljati kot krmilnik za računalniške igre s čimer se bo še izboljšala uporabniška izkušnja.

Pametni prstan Talon je morda vaš naslednji krmilnik za igre. Trenutno je še v fazi prototipa, a Bluetooth naprava (z nizkoenergijsko brezžično povezavo) podjetja Titanium Falcon zna biti tisti ”en prstan (med igračarji), ki vlada vsem”. Prstan z dvema gumboma bo moč povezati z igralnimi konzolami, pametnimi telefoni in urami, televizorji, osebnimi računalniki, tablicami in napravami za navidezno resničnost. Gibanje uporabnikovih rok bo ta 3,8-milmetra debeli prstan ”prevajal” preko 9-osnega senzorja gibanja.

PREBERITE ŠE: Mota – pametni prstan

Titanium Falcon bo skušal zagonska sredstva (300 tisoč dolarjev) za izpopolnjeno različico prstana zbrati na platformi za množično financiranje Indiegogo, kjer se ga bo v kratkem dalo prednaročiti za (preračunanih) 90 evrov. Njegove sposobnosti si lahko ogledate v spodnjem video posnetku.

Aerius je najmanjši dron na svetu. Axis Drones Aerius: najmanjši dron na svetu ni večji od konice prsta Bluetooth zvočnik Boom Swimmer Boom Swimmer – vodoodporni Bluetooth zvočnik v obliki spermija photo-original iscream iScream – slovenski pametni aparat za sladoled je na Kickstarterju prava senzacija Vodotesni ovitek Catalyst Waterproof Apple Watch Case Ovitek Catalyst Waterproof Apple Watch – vodotesni ovitek za Applovo pametno uro ·