nahrbtnik
Utrip mesta · otroci

Šolski dnevi in prijetne jesenske temperature prinašajo športne dneve med tednom in družinske izlete med vikendom. Za eno in drugo mali nadebudneži, ki bi radi bili že tako veliki, potrebujejo svoj nahrbtnik, četudi v njem prebiva le najljubša igračka.

Nahrbtniki Lilliputiens so enostavni za odpiranje, z nastavljivimi naramnicami, vanj pa lahko otrok zloži vse potrebščine, in še bo ostalo dovolj prostora za igračo ali dve in malico. Nahrbtnik je vodotesen, tako da so shranjene stvari na varnem, četudi če se ponesreči polije kakšen kozarec vode. Za princeske so namenjeni tisti v roza rdeči barvi, za male prince pa modri, kot je tale na fotografiji. Nahrbtnik je namenjen otrokom od tretjega leta starosti naprej in ima vse, da mali pohodniki lahko nosijo celotno svojo opremo, kar bo, mimogrede, olajšalo pakiranje tudi nam staršem.


otroci_1_salomon kids 2 Obutev za v šolo in za na igrišče 165053393 Zavarovani v novo šolsko leto mobi-lead1.jpg Kdaj otroku kupiti prvi mobilni telefon? sobotnica2.jpg Sobotnice za otroke ·