maxresdefault
V zraku · tehnologija · gadgeti

Ali spadate med tiste kuharje, ki pri pripravljanju jedi radi uporabljajo najrazličnejše začimbe? Če ste na vprašanje odgovorili pritrdilno, vam sporočamo veselo novico. Na trg namreč prihaja pametno stojalo za začimbe.

TasteTro Spice System ni le navadno stojalo za začimbe, ampak mnogo več. Njegova prisotnost bo še kako popestrila večerjo, saj ponuja širok repertoar dodatkov, ki jih potrebujete za pripravo okusnih jedi. Sestavljeno je iz 20 razdelkov, v katerih so različne začimbe, ki jih bo aparat v odmerjeni količini izdal na vaš ukaz.

Naprava, ki vsebuje zaslon na dotik, lahko pripravi kar 50 prednastavljenih mešanic začimb, ki bodo vašim jedem dale poseben okus. Prek brezžičnega omrežja Bluetooth lahko v sistem dodate nove recepte, medtem ko vas bo tehnologija radiofrekvenčne identifikacije obvestila, ko bo razdelke treba ponovno napolniti s sestavinami.

Proizvajalci so v zadnjih štirih letih ustvarili pet prototipov izdelka, ki so prešli več faz testiranja. Pri lansiranju TasteTroja so sodelovali številni strokovnjaki z različnih področij: oblikovalci, inženirji, kuharji …

Projekt lahko na spletni strani Indiegogo podprete tudi sami. V predprodaji je mogoče TastePro s priloženimi šestimi začimbami naročiti že za 269 ameriških dolarjev, kar je preračunano 228 evrov.

170524155828100801900016K Top prenosni zvočniki za poletje shutterstock_274687205 To bo novi trend med hipsterji toa-heftiba-271808-unsplash (1) Kegtron: pametni sod za pivo SQ6 fotografije ustvarja v kvadratnem formatu. Fotoaparat, ki bo navdušil vse ženske: Fujifilm Instax SQUARE SQ6 · · · · ·