tatuji
V zraku · buzz buzz

Brazilski umetnik Brian Gomes je duh Amazonije vdahnil kar svojim tetovažam, ki so jih navdihnile geometrične umetnine avtohtonih južnoameriških plemen.

Brian Gomes, ki trenutno prebiva v São Paulu, išče navdih v brazilski avtohtoni grafiki, sveti geometriji ter islamskih in orientalskih vzorcih. Pravi, da ima nanj največji vpliv prav šamanska filozofija, tatuji pa so zanj zrelo sadje duše, naša notranja lepota.

PREBERITE ŠE: Tatuji, ki se na domiseln način dopolnjujejo z materinimi znamenji

V njegovih tetovažah se združujejo tako brazilski kot tudi perujski plemenski vzorci, prav poseben navdih pa je ljudstvo Shipibo-Conibo, ki živi v deževnem gozdu v Peruju in pa ljudstvo Huni Kuin. Svetih vzorcev nikoli neposredno ne kopira, ampak so mu izključno kot navdih. S tatuji se med drugim tudi poklanja domorodnim plemenom.
V galeriji si lahko ogledate nekaj najlepših tatujev Briana Gomesa, še več pa jih lahko najdete na njegovem Instagram računu, kjer ima Gomes že več kot 65 tisoč sledilcev.

Galerija – tatuji, ki so jih navdihnile umetnine južnoameriških plemen

Tatuji, ki so jih navdihnile umetnine južnoameriških plemen.Odpri galerijo
triki Triki, ki jih oglaševalci uporabljajo za oglaševanje hrane skypixel 2016 SkyPixel 2016: najboljše fotografije z droni amelie-poulain-o-proposito-da-vida.html Zakaj je francoščina tako težka … in zabavna hkrati? Bovling v Beli hiši – Richard Nixon Bovling v Beli hiši – tu bo keglje podirala Melania Trump · · · · · · ·