Taxissimo - mobilna aplikacija za naročanje taksijev
V zraku · tehnologija · aplikacije - app

Mobilna aplikacija za naročanje taksijev Hopin Taxi dobiva konkurenco – Taxissimo. Aplikacija je v celoti plod slovenskega znanja, naročanje taksijev z njo pa bo v Ljubljani mogoče od 30. septembra 2016 dalje. Naročanje taksija še nikoli ni bilo tako preprosto!

Ljubljana in okolica bosta lahko kmalu taksi naročali prek nove mobilne aplikacije za naročanje taksijevTaxissimo, ki gre po stopinjah aplikacije Hopin Taxi. Brezplačna mobilna aplikacija, ‘vzgojena’ v Sloveniji, uporabniku omogoča hitro, preprosto in varno naročanje najbližjega licenciranega taksija in to s samo dvema klikoma!

PREBERITE ŠE: Aplikacija za taksi HOPIN TAXI – naročanje taksija prek aplikacije zdaj tudi v Ljubljani

Taxissimo svoj pohod 30. septembra 2016 začenja v Ljubljani in okolici, marca 2017 pa bo svoje lovke stegnil tudi po preostalih slovenskih mestih in regijah. Uporabniki betarazličice so nad delovanjem aplikacije navdušeni, prav tako ljubljanski taksisti. In ni težko ugotoviti, zakaj. Aplikacija Taxissimo je namreč brezplačna, informativna (cene prevoza in ostali potrebni podatki), pregledna (taksiju lahko sledimo v realnem času, ob prihodu na želeno mesto pa prejmemo sporočilo in zvočni signal), v svoji ponudbi ima veliko število različnih licenciranih taksi služb, do naročila nas ločita zgolj dva klika, omogoča pa tudi komentiranje in ocenjevanje.


Mobilna aplikacija Google Trips Google Trips – popotniška aplikacija, boljša od vsakega vodiča Dunaj Najuporabnejše aplikacije na Dunaju Najboljše aplikacije za zmenke Top 10: najboljše aplikacije za zmenke HOPIN TAXI - aplikacija za taksi Aplikacija za taksi HOPIN TAXI – naročanje taksija prek aplikacije zdaj tudi v Ljubljani · ·