Ženske modne frizure 2016
Utrip mesta · moda · ženska moda

Ste prepričane, da je vaša frizura modna? Potem preverite izbor ženskih modnih frizur, ki so postale trend v letu 2016. Za vas smo pripravili pa poseben izbor. Od tistih popolnoma klasičnih frizur, do tistih nekoliko bolj pogumnih, a vseeno modnih frizur, ki vladajo modnim trendom letošnjega leta.

V prvi galeriji vam bomo predstavili deset frizur, ki so absolutni hit leta 2016, izbrale pa jih boste lahko na podlagi teksture svojih las in oblike obraza. To so frizure 2016, na katere prisegajo tudi zvezdnice svetovnega kova. Tudi zato smo jih izbrali kot modele tega modnega popotovanja.

Najbolj modne ženske frizure, ki so hit 2016

Frizure 2016: ''Shag'' frizuraOdpri galerijo

V drugi galeriji vam predstavljamo zabrite frizure s skritimi motivi oz. tatu za lase, kot jim tudi pravijo, je nov trend v svetu ženskih frizur, kjer je trenutno eden vodilnih prav undercut pričeska, ki jo nosijo tudi številne zvezdnice. Je pa potrebno povdarti, da morate za frizuro pokazati tudi nekaj izjemnega poguma. Se strinjate?!

Zabrite modne frizure s skritimi motivi

Zabrita frizura s skritimi motivom mačke.Odpri galerijo

V tretji galeriji se navdušujemo nad modnimi slogi barvanja las oblikovalke pričesk Janine Ker. Delo Janine smo opazili že pred časom na njenem Instagram profilu. Fasciniral nas je način, da vse “odpičene” pričeske nastanejo najprej kot skica na listu papirja, šele kasneje pa idejo prenese na glave svojih strank. Ustvarjala je že vse – od pikic do lososovih svetov na laseh. Nas je še posebej navdušilo vrtno cvetje, vtisnjeno v pramene neke ženske.

Modne ženske frizure – poslikani lasje kot mavrica

Barvanje las s šablonoOdpri galerijo

V četrti galeriji vam predstavljamo popolnoma svež trend barvanja las. Poletje je sezona lubenic, in če želite imeti to poletje karseda osvežujoč videz, si česa bolj osvežujočega kot lase, odete v odtenke najbolj osvežujočega poletnega sadeža, ne znamo predstavljati. Pozabite na mavrične barve! Svež trend barvanja las so barve lubenice! To poletje odenite svoje lase v zeleno-roza-rdeče odtenke.

Modne ženske frizure – barve lubenice so nov trend barvanja las

Barve lubenice so najnovejši trend barvanja lasOdpri galerijo

V peti galeriji vam predstavljamo kakšno prinčesko je najbolje izbrati, če ga boste poleti žurale na različnih festivalih. Torej – kakšno pričesko izbrati za poletne festivale? Po navadi so na glasbenih festivalih za dolgolaske lasje prava nočna mora. Vročina, vlaga, gneča in plesanje dolgo v noč, vodijo v kepe zavozlanih las, ki jih je zjutraj nemogoče razčesati. Zato preglejte galerijo frizur, ki so kot nalašč za poletne festivale.

Modne ženske frizure 2016, ki so primerne za dolge festivalske noči

Pričeske za festivaleOdpri galerijo

V šesti galeriji vam predstavljamo najnovejšo pogrutavščino barvanja las v barvo denima. Zadnji trend ni od muh in gre le pogumnim.

Odbit nov trend 2016 je barvanje las v denima – jeans barvo

Trend barvanja las - denim hairOdpri galerijo
foto-1 7 modnih kosov, ki nas v trenutku naredijo bolj privlačne PicMonkey Collagemodiana Na poletne razprodaje po trenutno modne in tudi večne kose PicMonkey Collage Najbolj modna ženska sončna očala 2016 Beat the Heat: H&M kolekcija za poletje 2016 H&M želi, da premagate poletno vročino s kolekcijo Beat the Heat · ·