ezgif.com-webp-to-jpg (42)
Utrip mesta · mobilno

Podjetje Technicon je bilo do zdaj prisotno predvsem v sektorju luksuznega transporta, zdaj pa so se podali še v navtične vode. Jahta Technicon Carat 187 ponuja luksuzno mobilnost in doživetje, ki smo ga lahko deležni samo na valovih.

Inženirji pri podjetju Technicon imajo transport in luksuz v malem prstu, saj so se pred tem ukvarjali z aviacijo in razvili edinstveno letalo brez oken IXION. Zdaj pa so se podali še v svet navtike ‒ 57 metrov dolga jahta Technicon Carat 187 je bila oblikovana z mislijo na razbijanje ustaljenih norm pri konstrukciji superjaht. In to jim je tudi uspelo, saj je silhueta Carat 187, ko plove na vodi, nekaj povsem drugačnega. Edinstvenost pride še bolj do izraza, ko si jahto pogledamo od blizu.

Ne ravno simetrična oblika predstavlja na eni strani zahtevne oblike, na drugi strani pa ima bolj preproste in mehke poteze. Na ta način je ustvarjena dvojna osebnost, ekstrovertna in introvertna. Končni rezultat je nenavaden in pretiran, a še vedno izredno luksuzen.

Ekskluzivna eleganca je element, na katerega so bili pri Techniconu še posebno pozorni. Rdeča preproga predstavlja simbol luksuza in glamurja, ta tematika pa je dobro videna na polkrožnih stopnicah na zadnjem delu jahte. Medtem, ko je jahta na morju, pridejo ti vizualni učinki še bolj do izraza in še bolj prikažejo status in okus lastnika ter njegovih gostov.

Galerija: Technicon Carat 187

Technicon Carat 187Odpri galerijo
Atlis XT Atlis XT: ponudba električnih pick-upov se vztrajno veča Peugeot 508 Novi Peugeot 508: nova drzna oblika in zapeljive luči Novi BMW 7 Novi BMW 7: še nekaj uradnih besed o novi sedmici Ford Mustang Shelby GT500 Detroit 2019: Ford Mustang Shelby GT500 je izredni mišičnjak, ki jemlje dih ·