PicMonkey Collage
Utrip mesta · moda · ženska moda

Vas zanima kaj boste nosile v jeseni in zimi 2015? V New Yorku je te dni potekal New York Fashion Week Jesen/Zima 2015. Kljub dejstvu, da iz mrzle zime sploh še nismo skočili v pomlad, pa smo že deležni novih modnih smernic za prihodnje hladnejše obdobje. Tedni mode jesen-zima 2015 so se pričeli silovito in optimistično. Preverimo najboljše modne kolekcije, s katerimi je očaral New York.

New York te dni poka po modnih šivih, saj so ga zavzeli pripadniki modne elite z vseh koncev sveta. Pričeli so se namreč tedni mode jesen-zima 2015 in med prvimi je prav legendarni New York Fashion Week, ki je postregel s smernicami za prihodnje hladno obdobje. Najbolj so nas navdušili…

PREBERITE ŠE: Tedni mode 2015 – Fashion Weeks 2015 – modno dogajanje v letu 2015

Alexander Wang jesen-zima 2015

Alexander Wang je zvest črnini, kar dokazuje tudi njegova najnovejša kolekcija, ki sestoji iz pretežno črnih modnih kosov. Črno nit kolekcije je sem ter tja prekinil z belim puloverjem, spranim jeansom, rdečim karom in metalik mrežo. Manekenke so se po pisti sprehodile močno naličene in rokersko razmršene. Nosljivo, modno, funkcionalno in zelo “Alexander Wang”.

Alexander Wang Odpri galerijo

J. Crew jesen-zima 2015

J. Crew je dokaz, da nekaterim enostavno ne more spodleteti. Izjemno nosljiva modna znamka, s katero smo dobesedno obsedeni, je ponovno navdušila s trdno kolekcijo, ki si jo še prelahko predstavljamo v naših garderobah. Ključni elementi: odlično krojeni plašči, luksuzne parke, obarvano krzno, bleščice in “colorblocking”.

J. CrewOdpri galerijo

Kanye West x Adidas Originals jesen-zima 2015

Kanye West je v sodelovanju z Adidas Originals predstavil apokaliptično moško in žensko kolekcijo oblačil. Priznamo, da nas z oblačili, katerih oblikovanje so navdihnili londonski upori iz leta 2011, ni razočaral. Kanye je modele preoblekel v moderne vojake, saj je hotel oblikovati “svojo modno vojsko”. Udobne puloverje in kombinezone, iz katerih kolekcija večinoma sestoji, si zlahka predstavljamo tudi v svoji garderobi. Morda z nekaj manj luknjami in ne ravno za v službo, zagotovo pa v čudoviti barvni paleti bež, sivih, olivno zelenih, rjavih in črnih spranih odtenkov.

Kanye West x Adidas OriginalsOdpri galerijo

The Row jesen-zima 2015

Sestri Olsen ne skrivata svoje ljubezni do prevelikega, dobro krojenega in minimalističnega. Njuna najnovejša kolekcija šepeta “enostavno, prečiščeno, preprosto” in sestoji iz kosov, v katere je vredno investirati, saj nas bodo spremljali leta in leta. Puristična popolnost kot je še nismo videli…

The RowOdpri galerijo

Michael Kors jesen-zima 2015

Michael Kors je s svojo razkošno kolekcijo očaral vse, ki prisegajo na večno klasiko s pridihom glamurja. Oblačila zanjo in zanj, ki sicer delujejo primerna za “vsak dan”, s prefinjenimi dodatki nakazujejo prestiž, ki si ga lahko privoščijo le redki. Izjemni plašči in trenči v kameljih odtenkih in krznenimi akcenti predstavljajo rdečo nit drugače nosljive in predvsem klasične kolekcije.

Michael KorsOdpri galerijo
1 Sivolase ikone uličnega stila na modnem blogu Advanced Style coverFW Tedni mode jesen-zima 2015: Najboljši “streetstyle” s tedna mode v New Yorku Rutka Frisky Face Frisky Face – Slovenske rutke za na sneg PicMonkey Collage 5 modnih kombinacij, s katerimi nam ne more spodleteti · · · ·