shutterstock_275043629
V zraku · odnosi

Čustveno zrela in močna ženska zgradi zaupanje v svojega partnerja. A velikokrat se zna zgoditi, da dvomimo, česar se zavemo šele takrat, ko je že prepozno. Naučite se, česa močne, čustveno zrele in pametne ženske ne zahtevajo od svojih partnerjev.

V mnogih pogovorih z uspešnimi ženskami, smo opazili vozrec stvari, ki jih močne in pametne ženske od svojih partnerjev ne zahtevajo:

1. Pametna ženska se lahko zanese nase in od drugih ne zahteva, da skrbijo zanjo.

Nekatere ženske od moških zahtevajo, da jim priskrbijo hrano, jo oblačijo in za nameček še zabavajo. A moški ima obvezo samo do svojih otrok, enako tudi ženske. Moški se lahko odloči, da za svojo žensko skrbi od glave do pet, nikakor pa to ni obveza.

2. Od moškega ne zahteva, da se odpove temu, kar rad počne.

Pametna in močna ženska od moškega nikoli ne zahteva, da se odpove svojim hobijem ali službi samo zato, da lahko ta čas preživi z njo. Taka ženska ve, da bo partner zaradi tega samo nesrečen, saj je tudi njegovo življenje sestavljeno iz več elementov.

3. Moškega ne sili, da zapusti svoje prijatelje in družino.

Morda se s kakšnim od njegovih prijateljev ali pa sorodnikov res ne razumete. A to še ne pomeni, da se mora partner tem ljudem odpovedati. Tudi če imajo nanj slab vpliv, to še vedno ni naša odločitev. Moški cenijo prijateljstvo, ki so ga gradili več let, in vez med njimi in sorodniki ni nič manj pomembna.

4. Ne zahteva, da si delita interese.

Če moški sovraži ples, ženska pa sanjari, da bi z njim plesala salso, je zelo možno, da bo moški to ponudbo zavrnil. Takrat je treba pomisliti, kako bi se počutili mi, če bi nas nekdo v nekaj silil. Velja si zapomniti, da lastni interesi v partnerskem razmerju še ne pomenijo pomanjkanja ljubezni ali pa medsebojnega spoštovanja.

PREBERITE ŠE: Kdaj v dnevu je najbolj verjetno, da tvoje dekle doživi orgazem?

5. Pametna in močna ženska moškega ne sili, da postane nekdo drug.

Ženska, ki pozna pravo vrednost partnerskega odnosa, nikoli ne bo zahtevala, da se njen partner spremeni. Zaveda se, da je zaljubljena v človeka iz mesa in krvi, ki se bo spremenil samo takrat, ko si bo spremembo zaželel tudi sam. Moški cenijo tiste ženske, ki jih sprejmejo takšne, kot so, in tiste ženske, ki jih na nevsiljiv način navdihnejo, da postanejo boljši ljudje.

6. Moškega ne prosi, naj popolnoma ignorira druge ženske.

Čas je, da pogledamo resnici v oči: moški ne morejo spregledati lepih žensk (seveda ne govorimo o spogledovanju). Če bi storili drugače, bi bilo to v nasprotju z njihovo naravo. Tudi ženske rade pogledajo za privlačnimi moškimi, s katerimi niso v razmerju, in temu se res ne da izogniti.

7. Pametna in močna ženska moškemu zaupa.

Pametna ženska ne zahteva dokazovanja ljubezni in naklonjenosti. Če ju povezuje zaupanje, takšna ženska nikoli ne bo stikala po partnerjevem telefonu ali pa elektronski pošti. Zrel odrasel človek bo takšna dejanja sprejel kot žalitev.

Da bi v razmerju dosegli mir in harmonijo, moramo sklepati kompromise. Spoštovanje, toplina, empatija in potrpljenje – to so stvari, ki v odraslem partnerskem razmerju ne smejo manjkati.


shutterstock_1290729517 8 trikov zaradi katerih boste dosti bolj priljubljeni nemanja-o-716049-unsplash 8 jasnih razlogov zakaj morate večkrat savs-511895-unsplash 5 porednih stvari, ki jih mora poskusiti vsak močan par cover-psihopat Si upaš preveriti s temi vprašanji, ali si psihopat?!