Papirnate brisače Kleenex
V zraku · buzz buzz

Le kdo ne pozna papirnatih robčkov Kleenex pakiranih v priročni, prenosni embalaži? Le redko kdo pa pozna skrivno lastnost teh robčkov. Ste kdaj opazili, da so nekateri bolj rumeni kot drugi. Ste mislili, da je to zaradi starosti? Napaka!

Vsestranski papirnati robčki Kleenex pakirani v embalaži imajo eno zelo priročno lastnost, ki je še ne poznate. Morda je kdo izmed vas opazil, da postopoma spremenijo barvo. Bolj kot greste proti koncu z njimi, bolj rumeni so. Čeprav bi morda pričakovali, da je to posledica oksidacije, pa rumenkasta barva ni posledica staranja.

PREBERITE ŠE: Pantone 448 C je najgrša barva na svetu!

Robčki Kleenex namreč namenoma prehajajo iz bele v rumeno barvo, da uporabniku signalizirajo, koliko robčkov je še v škatlici in kdaj jih zmanjkuje. Zdaj veste, kdaj se morate oborožiti z novo embalažo, da vam robčkov ne zmanjka, ko vam veselo teče iz nosa ali sredi solzavega filma med katerim ne morete zadrževati solz.

Papirnate brisače KleenexOdpri galerijo
jaizer-capangpangan-1177664-unsplash Zaradi tega imajo superge All Star Converse ob strani dve luknjici … Barva Pantone 448 C je najgrša barva na svetu Pantone 448 C je najgrša barva na svetu! Najbolj osovraženi YouTube video posnetki YouTube: to so najbolj osovraženi videoposnetki na YouTubu Poročne fotografije, ki vključujejo hrano Poročne fotografije, ki ne smejo manjkati v nobenem poročnem albumu