shutterstock_1080078818
V zraku · odnosi

Življenje vas z leti nauči, da je bolje, da stvari obdržite zase. Pomislite, nekateri ljudje se naslajajo, ker imate težave, zato teh skrivnosti nikomur ne smete zaupati, ker lahko brez njih ostanete.

Z leti se naučite, da je najbolj pametno, da skrivnosti obdržite zase, saj ni smiselno, da pričakujete, da bodo ljudje držali jezik za zobmi.

Skrivnosti, ki jih nikomur ne smete zaupati:

Prepiri s sorodniki

Pranje umazanega perila v javnosti lahko prinese občutek olajšanja in zadovoljstva le za kratek čas. Že v naslednji minuti si boste želeli, da bi ostali tiho. Vaši sorodniki so tisti, ki so vam (želeli ali ne) najbližje. Prej ali slej bo prišlo do nekakšnega sporazuma. Neprijetna izkušnja ponižanja vaših sorodnikov v javnosti pa ne bo tako zlahka pozabljena. Poskusite reševati težave za zaprtimi vrati.

Težave z otroki

Starši, ki se vedno pritožujejo nad svojimi otroki, so videti trapasto. Konec koncev, ali jih niso ravno oni vzgojili? Ko se boste prijateljem naslednjič pritoževali, da imate dovolj sinovih dolgov in samskega življenja vaše hčere, si zapomnite naslednje: prav vsak bo slišal svojo različico te zgodbe in ji dodal še kakšno pikantno podrobnost več.

Število spolnih partnerjev

Medtem ko so moški, ki se zapletejo z večjim številom žensk, pravi ‘carji’, so ženske na drugi strani … no, saj veste. Tudi v ženski družbi je lahko dekle, ki razkrije svoje število spolnih partnerjev, označena za ‘lahko’, za nekoga, ki si ne zasluži spoštovanja.

Stvari, ki vzburjajo vašega partnerja v spalnici.

Spolne fantazije vašega partnerja so najintimnejši del njegove osebnosti. Ljudje le stežka delijo to informacijo, po navadi jo imajo le partnerji. Če boste takšne stvari blebetali svojim prijateljem, boste nedvomno izgubili partnerjevo zaupanje, poleg tega si lahko le predstavljate, kako mu bo nerodno.

Nezvestoba

Nezvestoba kaže na resno nespoštovanje, cena pa je lahko izguba partnerja in družine. Če torej odkrijete, da vas partner vara, potem počakajte in se najprej odločite, kaj boste storili (ostali s partnerjem ali ne), šele nato pa zaupajte prijateljem.

Napake vašega partnerja in fizične posebnosti.

Ko se odločite za nekega človeka, ga sprejmite z vsemi dobrimi in slabimi lastnostmi. To pomeni, da se vedno postavite na njegovo stran. Če se torej odločite, da težave svojega partnerja, njegove telesne posebnosti ali slabe navade razkrijete ‘tujcem’, boste vedno prizadeli le sebe. Ljudje bodo zdaj morda videli vašega partnerja kot zgubo ali čudaka, vi pa v njihovih očeh ne boste nič boljši, kvečjemu le še slabši.

Finančne napake

Izguba denarja je verjetno med najbolj bolečimi in hkrati neprecenljivimi izkušjami. Pomembno je, da se iz svojih napak učimo, ne pa da jih ponesemo v javnost. Če boste vsem svojim prijateljem povedali, da ste žrtev finančne goljufije ali kaj podobnega, boste priznali, da ste finančno ‘nesposobni’. Zgodba bo seveda dobila različne dodatke in na koncu tudi vsebino, vi pa boste nerazgledan posameznik, ki mu ni varno posoditi denarja.

Družinske skrivnosti

Vsaka družina ima neko skrivnost oziroma člana, ki ima težave z vedenjem. Morda se vam zdi, da je bratrančeva zasvojenost z drogami odlična zgodba, a nečesa se zavedajte: s tem ga boste zaznamovali za celo življenje.

Kot vse drugo, imajo tudi prijateljstva rok trajanja. Sčasoma se lahko odnosi ohladijo, vi pa se oddaljite. Prav zaradi tega se vam lahko zgodi, da boste deljenje skrivnosti nekega dne obžalovali. Zato nikar ne hitite in dvakrat premislite, kaj in komu zaupate.


Odnos, poln ljubezni: znaki, da si v odličnem razmerju Odnos, poln ljubezni: znaki, da si v odličnem razmerju Comment-Tuer-Son-Boss-2-Photo-02 10 stvari, ki zastrupljajo naša življenja Brez tega ne gre: 30+ vprašanj, ki jih MORATE postaviti partnerju pred resnim razmerjem Brez tega ne gre: 30+ vprašanj, ki jih MORATE postaviti partnerju pred resnim razmerjem Trouble-Shooting-Your-Bad-First-Impression-Man-Repeller-Carousel Psihologija prvega vtisa – po čem najprej presojamo ljudi? · ·