Tega zrel moški nikoli ne bi naredil ...
V zraku · odnosi

Čustveno zrel moški se zaveda, kaj ima ob sebi, in tega niti v sanjah ne bi naredil.

Zdaj gotovo že veste, da leta pri zrelosti nimajo nobene vloge –medtem ko so nekateri moški (ali ženske) odrasli že pri 15. ali 16., so drugi nezreli še pri 30. ali 40. Tukaj so lastnosti čustveno zrelih moških, ki jih pošteno razlikujejo od vseh tistih, ki to še niso. Imate doma zrelega ali nezrelega moškega?

Tega zrel moški nikoli ne bi naredil:

Zrel moški spoštuje naš osebni prostor.

Če smo v zdravem razmerju, potem nimamo česa skrivati, niti Facebook sporočil ali pa stikov v našem imeniku. To pa še ne pomeni, da lahko naš partner pregleduje naše žepe ali bere naša sporočila – s tem samo pokaže, da dvomi vase in da nas ne spoštuje.

Zrel moški se sooči s težavami.

Ko smo najstniki, se ob težavah zatečemo v svoj svet, kajne? Zrel moški pa ve, da je najboljši način, da reši osebne, družinske ali službene težave, ta, da se z njimi sooči. Ve, kdaj se s problemi soočiti in kdaj se umakniti.

Zrel moški ne kritizira tvojega videza.

“Zakaj se ne pobarvaš na blond?” “Ljubica, morda bi lahko malo shujšala.” Moški, ki nas resnično ljubi, nas nikoli ne bo na takšen načinkritiziral. Če namreč to počne, nam prav nič ne pomaga. Namesto tega nam namerno zbija samozavest in si tako želi zagotoviti, da ga nikoli ne bomo zapustile. Zrel moški se nikoli ne bo spustil tako nizko le zaradi svojega ega.

Zrel moški ne misli, da so čustva za slabiče.

Biti moški ne pomeni, da je treba biti zadržan in brez čustev. Zrel moški se ne boji kritike prijateljev, če pokaže nekaj svoje senzualnosti, nežnosti ali romantičnosti. Ve, da zaradi tega ne bo nič manj moški. Še več, takšno vedenje je pomemben dejavnik za zdravo razmerje.

Zrel moški nas bo postavil na prvo mesto.

Vsi moški potrebujejo prijatelje, s katerim se dobijo na kavi ali pivu. A zrel moški ženski nikoli ne bo dal občutka, da so ti prijatelji na prvem mestu oziroma da je ona na drugem mestu. Tisti moški, ki (pre)pogosto poslušajo nasvete svojih prijateljev in ignorirajo mnenje svoje ljubljene osebe, so najpogosteje preveč otročji in nezreli posamezniki.

Zrel moški ima zdrav odnos s svojo mamo.

Zrel moški vedno najde čas za starše, tudi če njihovi odnosi niso najboljši. Razume, da je skrb za tiste, ki so zanj tako dolgo skrbeli, zelo pomembna. Nikoli pa ne dopusti, da bi kateri od staršev (po navadi je to mama) zasedla osrednji prostor v njegovem življenju in tako iz njega izpodrinila vse ostale.

Zrel moški ne misli le na danes.

Nekateri moški zlahka zapravijo ves denar za večerjo v dragi restavraciji in pri tem ne razmišljajo o posledicah. Ali pa pripravijo razkošno zabavo med tednom in si naslednji dan vzamejo prosto. Takšni moški pač niso sposobni načrtovanja vnaprej in misliti na jutri. To pa še ne pomeni, da je življenje zrelega moškega dolgočasno in nespontano – le zaveda se, da je treba misliti tudi na jutri.

Zrel moški te spoštuje in te nikoli ne bo užalil ali udaril.

Če doživljamo kakršnokoli vrsto nasilja, potem nehajmo iskati izgovore in ga takoj zapustimo. Zrel moški namreč ne zlorablja žensk, ne psihično in ne fizično.
Kako moški ravna z žensko ni odvisno le od njegove osebnosti, temveč tudi od vedenja same ženske. Zdravo razmerje je delo za dva in tudi ženske se morajo za srečno partnerstvo izogibati določenih napak!

Optična prevara z nogami Šest deklet in samo pet parov nog. Kaj se dogaja na tej fotografiji??? Teslin avtopilot predvidi nesrečo Teslin avtopilot predvidi prometno nesrečo, še preden se ta zgodi, in s tem reši življenje vozniku BeFunky Collage Kakršna mama, takšna hči: čudovite fotografije mamic in hčera Cristiano Ronaldo Kako Cristiano Ronaldo zapravlja svoje milijone? · · ·