image
V zraku · buzz buzz

Mladost je norost, zato to tudi izkoristite! In teh 20+ stvari res morate narediti, dokler ste še mladi.

V mladosti pogosto počnemo stvari, ki jih pozneje obžalujemo. Toda napake so najboljši učitelj in v življenju na koncu ne obžalujemo toliko napak, kot objokujemo zamujene priložnosti. In prav mladost je tista, ki ponuja največ priložnosti, saj človek takrat še nima toliko obveznosti in zadolžitev kot pozneje v življenju, ko je treba zavoljo družine, službe in drugih reči sklepati številne kompromise. Naj bo mladost norost, samo naj ne bo obdobje zapravljenih priložnosti.

PREBERITE ŠE: 10 znakov, da vam gre v življenju dobro, tudi če mislite, da vam ne gre

Zato izkoristite svojo mladost kolikor se le da, preden vam spolzi iz rok. Tukaj je seznam stvari, ki jih morate storiti, preden se ustalite in postanete starejši, sicer boste to pozneje obžalovali.

20+ stvari, ki jih morate storiti, dokler ste še mladi:

Potujte, dokler imate priložnost.Odpri galerijo
Bucket_List__001 Leta 2070 bomo živeli 125 let shutterstock_260900648 Dokazano: več kot se boste predajali spolnosti, bolj boste pametni! Free download bluray 1080p 720p movie google drive Cast Away, USA, 2000, Robert Zemeckis, Adventure, Drama, Tom Hanks, Helen Hunt, Paul Sanchez 2 Ste radi sami? Poglejte, kaj o vas pravi znanost. 6. julij je mednarodni dan poljubljanja Poljubi svojo najljubšo osebo: 6. julij je mednarodni dan poljubljanja · ·