kristina-flour-BcjdbyKWquw-unsplash
V zraku · buzz buzz

Svet je zasnovan na resnici in vedno zahteva ravnotežje.

Modri ljudje so mnenja, da bi morali nekatere stvari ohraniti zase in jih čuvati kot največjo skrivnost! Pa vi, se tega držite?

Prva stvar, so vaši dolgoročni načrti. Ne govorite o njih dokler se ne uresničijo. Vse naše ideje niso le nepopolne, ampak imajo veliko slabosti in jih lahko kdo hitro uniči.

Drugič, ne govorite o dobrodelnosti, ker je redka tem svetu. Čuvajte jo zase. Ne hvalite se pred drugimi za svoja dobra dejanja. Prevzel vas bo namreč nezdrav ponos in vam s tem odvzel vso nežnost, ki vam jo je dala dobrodelnost.

Tretja stvar, o kateri se ne bi smelo govoriti, je asketičnost. Ne razlagajte drugim o svojih prehranskih problemih, spolnih odnosih itd. Fizični asketizem ima koristi le, če je združen s čustveno komponento.

Četrta stvar je vaš pogum in junaštvo. Nekdo v življenju dobi zunanje in nekdo notranje izzive. Zunanji so vidni, zato ljudje zanje dobijo nagrade, na žalost pa premagovanja notranjih izzivov nihče ne opazi.

Peta stvar, o kateri ni potrebno razpravljati pred drugimi, je razpravljanje o vaših družinskih težavah. Nasploh o zasebnem življenju. Ne pozabite, da manj, ko se boste pogovarjali o težavah v svoji družini, močnejša in stabilnejša bo vaša vez. Prepiri so sproščanje negativne energije, ki se je nabrala v procesu komunikacije.

In šesta stvar so grde besede in trači, ki jih slišite čez dan. Na ulici si lahko umažete čevlje, pa tudi svojo zavest in podzavest. In človek, ki se vrača domov in pripoveduje vse neumnosti, ki jih je slišal čez dan, se ne razlikuje od človeka, ki je vstopil v hišo in si ni sezul čevljev.

pexels-anastasia-shuraeva-4091200 Zato najbolj inteligentne ženske neprestano premišljujejo! einstein_large “Slabi ljudje se maščujejo. Močni ljudje odpuščajo. Inteligentni ljudje ignorirajo.” Ti Einsteinovi citati bodo spremenili vaše razmišljanje! budisticne modrosti Živite s sočutjem: budistične modrosti, ki ti lahko še do konca leta spremenijo življenje! portrait-of-woman-kissing-orange-flowers-3115637 Bodite nežni do sebe: 30-dnevni izziv, v katerem se naučite ljubiti sebe